På Lidingö, eller närmare bestämt längst ut på Elfviks udde, hittar du Blue Hotel. En plats som utformats för att ge inspiration till gäst-företagens utvecklingsarbete. Blue Hotel hyllas för sin innovation och för den helhetsupplevelse som består av vacker miljö, ekologisk- närproducerad mat, moderna konferenslokaler, Turkiskt SPA och mer därtill.

Varje besök kan skräddarsys för att passa kundens behov. Oavsett om man söker en plats för dagkonferens och samtal, eller en tvådagarskonferens med teambildning och aktiviteter, har anläggningen möjlighet att tillgodose gästens behov. Närheten till Stockholm innebär att besökare från hela landet kan njuta av Blue Hotels utbud som inkluderar allt från kickoff till rekreation och styrelsemöten. Dessutom är anläggningen omtyckt av bröllopssällskap som vill bjuda in till en vacker plats i unik omgivning. Arkitekturen är en kombination av 1960-tal och samtida formspråk. Allt avvägt för att ge inspiration och njutning.

En anläggning för inspiration

Bluehotell-konferens-stockholm-lounge

Blue hotel färdigställdes 1969 och bakom satsningen fanns IBM vilka hade grandiosa ambitioner! Det som nu är Blue hotel, var initialt ett kunskapsforum för spetskompetensen i de nordiska länderna. Devisen att maximal inspiration ger maximal kreativitet, tillvaratogs i ritningarna för anläggningen. Varje konferensrum fick sin egen klimatanläggning och man kan blicka ut mot havet från alla rum. Dessutom ljudisolerades samtliga lokaler. För de som vill hitta gnistan och utveckla idéer om framtida satsningar och affärsområden, är Blue hotel en fullträff! Här kombineras innovation med härlig avkoppling, inspiration och resultat.

Kreativa mötesformer på Blue hotel

Det finns ett brett utbud konferenslokaler för de som kommer till Blue Hotel. De traditionella mötesrummen utmanas av moderna och kreativa lokaler där idéerna kan få spela fritt! Ambitionen om innovation och inspiration genomsyrar även mötesrummen som kan sätta tonen för konferensen. Vill ni diskutera i moderna och nydanande lokaler, i vinkällaren, vid kafébord eller kanske i ett traditionellt styrelserum? Här finns mötesrum för alla smaker!

Ett kök i toppklass

Bluehotell-konferens-stockholm-mat

Köket på Blue Hotel är någonting man minns! Ambitionen är att kunna erbjuda en fullständigt ekologisk frukostbuffé och även om det ännu förekommer ett par komponenter som inte gått att få ekologiska, närmar man sig att nå sitt mål vad gäller kosten. Menyn färgas av årstiderna och anrättas utan tillsatser. Rena smaker och lokalproducerade råvaror är kännetecken för restaurangen på hotellet. Vad gäller dryck har man inkluderat mindre bryggerier och intressanta smakupplevelser som inte går att hitta var som helst. Matupplevelsen är någonting värt att uppleva!

Välkommen till Blue Hotel

Lidingö är Sveriges konferenstätaste kommun och Blue Hotel utmärker sig längst ut på Elfviks udde. Exklusiva hotellrum, innovativa möteslokaler, unikt SPA och ett kök värt att minnas. Besök webbplatsen för ytterligare information om bokning och utbud.

Blue Hotel
Elfviks Udde
181 90 Lidingö
+46 8 505 637 00
blue@bluehotel.se
Bluehotel.se

Här hittar du ytterligare info om konferensmöten i Stockholm och fler alternativ på Lidingö