Om Ellery Beach House Elfviks udde på Lidingö i Stockholm

Omdömen: 4.3 (922 omdömen)

Adress: Elfviks udde, 181 90 Lidingö, Sverige

Telefon: 08-505 637 00

Webbplats

Ellery Beach House bild på hemsidan.

Ellery Beach House är en resort belägen på Elfviks udde på Lidingö i Stockholm. Det beskrivs som Stockholms enda Beach Resort och erbjuder en kombination av natur, hav och strand tillsammans med faciliteter som padelbanor, ett utegym, pooler och cabanas. Anläggningen har även egna restauranger och möteslokaler för affärsevenemang.

Resorten har en inomhus- och utomhuspoolklubb, Coco Beach Club, som är utrustad med uppvärmda pooler, solsängar och en eldrelax. Gäster kan njuta av olika behandlingar, cocktails och mat i en avslappnad miljö som är tillgänglig året runt. Musiken spelar en central roll på Ellery Beach House, med en blandning av afro-beats och disco som skapar en levande atmosfär.

Ellery Beach House inspireras av design, musik och konst från 60- och 70-talet och strävar efter att skapa en ombonad och varm miljö där gäster kan känna sig som den bästa versionen av sig själva. Det finns en känsla av att platsen lockar tillbaka besökare, vilket kan bero på de möten och upplevelser som erbjuds på resorten.

För de som vill hålla sig uppdaterade om nyheter och erbjudanden från Ellery Beach House finns det möjlighet att anmäla sig till en nyhetsbrevslista. Resorten samarbetar med Klarna för att erbjuda olika betalningsalternativ för sina tjänster.

Kontaktuppgifter som anges är telefonnummer +46 (0)8 505 637 00 och e-postadress reservation@ellerybeachhouse.com. Ellery Beach House AB är registrerat med organisationsnummer 556947-5006 och har sin adress på Elfviks Udde, 181 90 Lidingö.

Restaurant Palmers – Ellery Beach House

Ellery Beach House bild på hemsidan.

Restaurant Palmers är en matställe som ligger inom Ellery Beach House i Stockholm. Restaurangen erbjuder middag med mat inspirerad av Medelhavet, med smaker från platser som strandpromenaden i Nice, Amalfikustens torg och matmarknader i Tel Aviv. Köket fokuserar på grillade rätter, färska grönsaker och örter, och ambitionen är att maten ska vara smakrik och välkryddad.

Restaurangen är öppen för middagsservering varje dag från 17:30 till 23:00. Förutom middag erbjuder de också en frukostbuffé som serveras måndag till fredag mellan 07:30 och 10:00 samt lördag och söndag från 08:00 till 10:45. Frukostbuffén inkluderar ett urval av kaffe, te, juicer, pålägg, gröna val och en signaturrätt kallad Shakshuka.

Ellery Beach House uppmuntrar gäster att hålla sig uppdaterade med deras nyhetsbrev och erbjuder även betalningsalternativ via Klarna, som inkluderar direktbetalning, delbetalning eller betalning vid ett senare tillfälle med en faktura utan avgift. Vid frågor om betalningar kan gästerna kontakta Klarna direkt.

För kontaktuppgifter anges Ellery Beach House AB med adressen Elfviks Udde, 181 90 Lidingö, telefonnummer +46 (0)8 505 637 00 och e-postadress reservation@ellerybeachhouse.com. Gäster som har frågor om sin bokning eller vistelse är välkomna att kontakta dem.

Läs artikeln om ämnet Hur kan du jobba med personlig utveckling? här.

Möten & Konferens – Ellery Beach House

 

Ellery Beach House är en resort i Stockholm som erbjuder faciliteter för möten och konferenser. Resorten beskrivs som den första och enda av sitt slag i Stockholm där man kan möta sina kollegor endast 18 minuter från Stureplan. Den erbjuder en kombination av affärsmöjligheter och nöjen, en koncept som kallas för ”Bleasure” – en sammanslagning av business och pleasure.

Mötes- och konferenspaket på Ellery Beach House inkluderar olika tidsalternativ som 8, 24 eller 36 timmar och kan skräddarsys efter specifika behov. Dessa paket kan inkludera aktiviteter som padel, simning, vinprovning och olika typer av underhållning och teambuilding-övningar.

Restaurangalternativen på resorten innefattar Restaurang Coco, som serverar mat med influenser från Medelhavet eller Sydamerika, och Restaurang Palmers, som erbjuder smaker från Amalfikusten, den grekiska övärlden och Tel Avivs matmarknader.

Ellery Beach House har flera mötesrum och lokaler för olika typer av tillställningar och evenemang. Dessa inkluderar bland annat Slim Aarons som rymmer upp till 40 personer, Helmut Newton Lounge med plats för upp till 50 personer, och Lindbergh Ballroom som är det största rummet och kan ta emot upp till 230 personer.

Resorten ligger på Elfviks udde på Lidingö och kan nås med bil, helikopter, yacht eller limousin. För att komma i kontakt med Ellery Beach House för bokningar eller förfrågningar, erbjuder de kontakt via telefon och e-post.

Förutom mötes- och konferensmöjligheter, presenterar Ellery Beach House olika aktivitetsförslag som ”The Ellery Way” och ”The Bucket List”, vilka inkluderar en blandning av arbete, spel och avkoppling. Dessutom erbjuds gästerna möjligheten att delta i aktiviteter som swimrun, personlig träning, hastighetsfyllda äventyr och utmanande spel som Escape Game och ”Position Okänd”.

Ellery Beach House framhåller även sin mat och dryck, där gästerna kan njuta av måltider och drycker i en social och avslappnad miljö. Resorten betonar vikten av att stärka band mellan kollegor och erbjuder en miljö där man kan kombinera affärer med nöje.

Här finns en artikel på samma tema: Att kommunicera på arbetsplatsen. Hur gör man?.

Experiences – Ellery Beach House

Ellery Beach House bild på hemsidan.

Ellery Beach House är en resort belägen på Lidingö i Stockholm som erbjuder en mängd olika upplevelser för sina besökare. Med en beskrivning som framhäver platsen som ett äventyr med varierande aktiviteter för alla tillfällen, framstår det som en destination som inbjuder till återkommande besök.

Resorten har skapat olika paket som kallas för ”Ellery Experiences”, där varje paket är skräddarsytt och kommer med en unik twist. Dessa paketerbjudanden varierar i pris och innehåll beroende på vilken dag i veckan man väljer att besöka. Exempel på dessa paket och deras startpriser är:

– För vardagar (måndag till torsdag) börjar priserna från 795 SEK per person.
– Helgpaket (fredag till lördag) erbjuds från 1795 SEK per person.
– Söndagspaketet, som kallas för ”Sunday Beach Retreat”, startar från 1095 SEK per person.

Besökare kan få mer information och komma i kontakt med Ellery Beach House genom att använda telefonnummer och e-postadress som anges på deras webbplats. Resorten är registrerad med organisationsnummer 556947-5006 och adressen är Elfviks Udde, 181 90 Lidingö.

För de som är intresserade av att hålla sig uppdaterade erbjuder resorten möjligheten att prenumerera på nyhetsbrev via e-post. Gäster som vill göra betalningar har möjlighet att använda Klarnas tjänster, som inkluderar direktbetalning, delbetalning och betalning vid ett senare tillfälle utan avgift.

Det finns också en sektion på webbplatsen som avser samarbete med Klarna, där det finns information om hur man hanterar betalningar och kontaktuppgifter om man har frågor som rör betalningar via Klarna.

Ellery Beach House framhäver att de snart kommer att kunna erbjuda fler tjänster för att tillfredsställa sina gästers önskemål om nöje och underhållning.