Countryside Meetings

0

Slott, herrgårdar och gästgiverier är tillgängliga alternativ för de som söker sig bort från storstadsstress för en avkopplande miljö att hålla sin konferens vid. Utställare finns på plats för att presentera det rika utbudet av magnifika och naturnära anläggningar, event- och aktivitetsarrangörer berättar om sina verksamheter och därtill står föreläsningar och mingel på schemat under endagseventet Countryside Meetings.

Sökandet efter naturen och lugnet är kännetecknande för dagens företag. I jakten på den perfekta inspirationskällan söker sig allt fler till anrika byggnader och gröna parker för att få perspektiv och kunna fokusera på vad som är aktuellt i sina olika verksamheter. Under Countryside Meetings för konferensköpare, arrangörer och anläggningar träffas under trevliga och avslappnade former. Eventet är känt för sin inspirerande miljö och för de många kontakter som knyts.

Stort utbud

Runt om i Sverige finns flera härliga slott, herrgårdar och konferensanläggningar att besöka! Den som inte bekantat sig med det stora utbudet tidigare blir lätt förvånad över den rikedom som finns i fråga om mötesplatser. Under dagen kommer naturligtvis såväl eventmakare, bokningsbolag och arrangörer att finnas på plats för att kunna svara på frågor och presentera sin organisation. Bland årets talare hittar vi flera kända namn som alla har stor erfarenhet av möten i olika former.

Datum: 9 september 2016
Tid: Fredag 11.00-16.30
Plats: City Conference Center
Adress: Drottninggatan 71B, 111 36 Stockholm
Läs mer på hemsidan

Dela.