Stora Affärsresedagen

0

Hur planerar man en affärsresa som håller budget utan att snåla på nya intryck? Hur kan säkerhetsrutiner anpassas för affärsresenärer i högriskområden? Den18 mars bjuder tidningen Affärsresenären och Action Fairs in dig som planerar, bokar eller reser i tjänsten till Stora Affärsresedagen – en inspirationsdag på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Här ges du möjlighet att ta del av intressanta föreläsningar, nätverka med andra reseplanerare/mötesbokare och träffa utställare från branschens alla områden.

Reser du i tjänsten?

Mässan är till för att lyfta fram affärsresorna som ofta kan hamna i skymundan till förmån för det arbete som utförs när resan väl är över. Detta är ett forum för travelmanagers, mötesbokare, reseplanerare och inköpare av affärsresor. Såväl hotell som flygbolag, mötesanläggningar med flera medverkar under denna reseorienterade dag.

Föreläsare

Under dagen kommer bland andra Jens Berglund och Christer Olsson att föreläsa. Jens är ansvarig för Saab-koncernens personal och säkerhet. I detta har han byggt upp ett Travel Risk Management-system vilket kommer att vara ett av de områden han tar upp under sin föreläsning. Christer Olsson behöver kanske inte någon närmare presentation som föreläsare då han är en av de mest omtalade i sin genre. Som författare har han även skrivit böcker som Vart är du på väg – Och hur vill du dit?

Datum: 18 mars 2016
Tid: Fredag 11.00-16.30
Plats: Radisson Blu Scandinavia Hotel
Adress: Södra Hamngatan 59, 401 24 Göteborg
Läs mer på hemsidan

Dela.