Stora sociala Företagsdagen

0

Detta är en hållbar dag för verksamheter som tar ansvar genom affärer.

”Sociala företag skapar jobb, hållbara samhällen och lokalt engagemang genom sina affärer. När du väljer dem som leverantör är du med och skapar ett samhälle där resurser, både mänskliga och miljömässiga, används på ett uthålligt sätt.”

Under Stora sociala företagsdagen får du höra entreprenörer tala om sina olika resor till att forma ett socialt företag som anpassat inköp och samarbeten för att bidra till en hållbar och bättre framtid! Bakom evenemanget står huvudarrangörer som Coompanion, Region Skåne, CSR Västsverige och Skoopi. Detta är fjärde året detta evenemang hålls och den som besökt Stora sociala företagdsdagen tidigare kommer känna igen en hel del, samtidigt som mycket nytt väntas för årets händelse.

Dagen är i huvudsak till för dig som är nyfiken på, eller involverad i, socialt företagande. Det finns en rad områden på vilka man kan göra konstruktiva förändringar i syfte att bidra till en bättre framtid! Deltagarna på Stora sociala företagsdagen kommer från olika branscher och med olika erfarenheter. Denna spridning och variation bidrar till helheten och utgör evenemangets styrka. Förutom möjligheten att nätverka med likasinnade finns ett rikt program där alla kan hitta vad de söker.

Datum: 5 sept 2016
Tid:
Plats: Svenska Mässan Göteborg
Läs mer på hemsidan

Dela.