”Rum för humor och tid för allvar”

Ett stenkast från Stockholm hittar du Happy Tammsvik. En mötesplats utöver det vanliga! Huvudbyggnaden dateras till 1921 när den uppfördes som privatbostad för att 1976 bli konferensanläggning. Även om åren inneburit ett antal renoveringar och ombyggnationer finns dock känslan och den herrgårdsunika atmosfären kvar. Anläggningen har under senaste året genomgått stora förändringar och upplevt en varumärkesresa förbi alla gränser!

Resultatet från denna resa är ett möteskoncept som är unikt och inte annars går att hitta! Glädje och humor är huvudkomponenter som inspirerar och väcker kreativa strömningar hos alla besökare! Som gäst på Happy Tammsvik kan allt hända och de olika möten som upplevs, såväl professionella som rent sociala, får ytterligare dimension och djup.

[metaslider id=2873]

De som vill konferera i avskildhet med eget lantkök, gemenskapsutrymmen, konferenslokal, gym, swimmingpool och gästrum, kan boka Villa Mälargården 600 meter från Happy Tammsvik. Detta är en mycket populär mötesplats som koncentrerar allt som krävs för en unik konferensvistelse. Här finns exklusivitet och rustik flärd några minuters resväg från Stockholm.

Gröna möten

Att värna om miljön och naturen är en självklarhet för Happy Tammsvik! Ingenting har lämnats vind för våg utan man har istället gått igenom anläggningen för att hitta sätt att miljöanpassa verksamheten. Hållbarhet i konferenssituationen innebär också att besökare vilka har en miljöpolicy kan hålla sig till denna även vid konferensvistelsen!

Hela anläggningen värms upp av bergvärme. En förnyelsebar energikälla som inte belastar klimatet eller resulterar i avfall och utsläpp. Transporter och avgaser minimeras också genom att vattnet filtreras och kolsyras på Happy Tammsvik. Badrummen har pumpflaskor vilket minskar avfall i form av engångsförpackningar och all tvätthantering är Svanenmärkt.

Närproducerade råvaror

Ytterligare ett steg för hållbarhet är användningen av närproducerade råvaror i restaurangen. Så långt som möjligt använder Happy Tammsvik närproducerade och ekologiska grödor vilka smaksätts med kryddor från den egna örtträdgården. Detta innebär dels en bättre hållbarhetsmodell och samtidigt får besökare näringsrik och obesprutad mat från området. Det som blir över hamnar i komposten och övrigt avfall återvinns efter källsortering.

Aktiviteter

Tävlingar, träning, underhållning dryckesprovning och äventyr. Happy Tammsvik erbjuder en stor meny aktiviteter där besökare kan välja hur konferensen skall se ut! Oavsett vad man vill uppnå under sin vistelse är glädje och humor någonting som inspirerar och förbättrar såväl inlärning, som problemlösning eller stämning. Att dela roliga upplevelser kan stärka banden er emellan och utan ansträngning ge bättre sammanhållning och driv!

Kom hit!

Det är enkelt att åka ut till Happy Tammsvik och få vill tillbaks till vardagen efter en tid ute på anläggningen. Fundera igenom hur ni vill att er konferens skall se ut och låt Happy Tammsvik ta hand om resten!