Konferens i Ulricehamn är en speciell mötesupplevelse. Författaren Birgit Th. Sparre har skrivit en romanserie om Gårdarna Runt Sjön och när hon inleder med orden ”Sjön var vackrare än andra sjöar” är det Åsunden hon syftar på. Birgit hade rätt i vad hon skrev och många kan intyga att detta är en plats som har det där lilla extra. Detta är sannerligen en vacker plats och Ulricehamn välkomnar sina besökare med ett behagligt lugn i kombination med sina vackra omgivningar.

Konferens Ulricehamn - Mötesbranschen

Konferenshotell och mötesplatser i Ulricehamn

Det tidlöst rofyllda som utmärker staden är lockande för många som ska hålla en konferens då just lugn och närhet till naturen gör att deltagarna på konferensen får en avslappnande miljö att arbeta och tänka i. När man kommer bort från kontoret och bort från vardagens stim och stoj är det lättare att komma upp med nya spännande idéer för företaget och Ulricehamn är ett perfekt resmål för just detta.

Ulricehamn är en plats som gjord för aktivitet utomhus med sin närhet till både Åsunden och Ätran och en mängd andra sjöar. Man kan utan tvekan hitta på massor av trevliga aktiviteter tillsammans under konferensen i Ulricehamn oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst. Man kan exempelvis fiska, åka slalom, längdskidor och snowboard. Ulricehamn erbjuder även ett flertal härliga vandringsleder så som Åsundenleden, Dalumleden och Redvägsleden som kan vara passande när det är dags för lite avkoppling efter alla möten.

Långa promenader tillsammans med teamet i natursköna omgivningar kan enkelt ge upphov till många spännande tankar som annars inte kommit på tal. Nya miljöer ger nya möjligheter för ert arbetsteam och det är viktigt att plocka upp dessa idéer för att få företaget att utvecklas.

Golfkonferens Ulricehamn

Ulricehamn med omnejd erbjuder utmärkta möjligheter till trivsamma golfupplevelser och är man intresserad av att kombinera just golf med konferens så passar det mycket bra att välja Ulricehamn med omnejd för detta ändamål. Golfkonferenser är fortfarande populära och det är lätt att förstå varför då det dels finns så bra erbjudanden och dels så många trevliga golfbanor i Sverige.

Om det är Ulricehamn man är intresserad av så kan man till exempel boka ett Golfpaket i fantastisk herrgårdsmiljö på Åsundsholm där man får både boende, trerätters middag, frukostbuffé och 1 dags greenfee i priset. Genom att boka in sig på Åsundsholm så får man mycket av det goda på ett och samma ställe och man kan stanna på herrgården en hel weekend utan att bli trött på vad platsen har att erbjuda.

Romantisk weekend Ulricehamn

Att boka in några härliga weekendresor om året är bra för alla och vi behöver i dagens samhälle komma ifrån vardagen i större utsträckning än förr då samhället blir mer och mer stressigt och vi får svårare att slappna av i det dagliga livet. Det finns ett flertal olika alternativ i Ulricehamn med omnejd för er som vill ta det lugnt och rå om varandra över en weekend i romantikens tecken, så det är bara att välja det alternativ som passar just er och era behov allra bäst.

Ulricehamn är definitivt något för dig som vill boka in en romantisk weekend för dig och din kära. Här kan man ta det lugn tillsammans och mysa över långa frukostar och luncher, gourmetmiddagar och promenader i vackra miljöer.

Nya Kurhotellet i Ulricehamn är ett vackert beläget hotell mitt i Ulricehamn och sedan finns det andra alternativ i närheten av stadskärnan om man hellre bor på något annat ställe när man är i trakten. På Nya Kurhotellet är rummen nya och fräscha för att vistelsen ska bli så behaglig som möjligt för gästerna. Under de varmare månaderna kan man också ta med sig maten ut på terrassen och sitta och njuta av lugnet omkring för att man verkligen ska kunna ta vara på tiden tillsammans.

SPA Ulricehamn

När det kommer till SPA så ligger Ulricehamn riktigt bra till både genom sitt anrika kallbadhus och genom de nyare SPA som man kan besöka i trakten. Vill man iväg på en avkopplande weekend med SPA så passar Ulricehamn som handen i handsken. Deras kallbadhus tål att besökas även om man kanske väljer att göra sina behandlingar på ett annat SPA då det är ett så välkänt och fint kallbadhus här i landet.

Oavsett vad för slags behandlingar du är ute efter så kan du hitta rätt när du är i Ulricehamn. Här finns SPA behandlingar både för kroppen och så finns det ansiktsbehandlingar så man kan se till att skämma bort sig rejält när man är här. Även om inte alla uppskattar just SPA behandlingar så kan man ändå ta med sitt ett stort gäng då de som inte vill ha behandling istället kan se till att koppla av i relaxavdelningar, pooler med mera.

Glada konferenser i Ulricehamn

Inspirerande möten och konferenser i Ulricehamn

Konferensbokning Ulricehamn

För att göra en konferensbokning i Ulricehamn så kan man välja mellan att antingen använda sig av ett bokningsbolag eller genom att boka in sin konferens via konferensanläggningens egen hemsida. Beroende av vad för slags konferens man ska hålla och beroende av hur många deltagare som kommer så kan man lätt anpassa själva bokningen därefter.

Konferensbokning är mycket lätt nu för tiden då man enkelt kan göra en förfrågan via konferensanläggningarnas egna sajter och få svar inom kort. Man kan på detta sätt snabbt få sig en överblick över vilka alternativ som finns och vilket av dessa alternativ som är mest passande för den konferens man själv ska hålla i.

Konferensanläggningar Ulricehamn

Det finns ett flertal konferensanläggningar i Ulricehamn med omnejd och de ställen som man har att välja mellan just i Ulricehamn håller alla god standard. Man kan med andra ord vara lugn och känna sig trygg med att man kommer att få en trivsam upplevelse under konferensen om man bokar in sig på någon av de anläggningar som finns i och nära Ulricehamn.

Beroende av vad man önskar få ut av konferensen och beroende av vad man vill erbjuda deltagarna så finns det mer eller mindre passande konferensanläggningar i och i närheten av Ulricehamn, men oavsett vad man väljer för konferensanläggning så kan man räkna med att få härliga miljöer och natursköna upplevelser runt knuten.

[google_map_easy id=”1″]