Nu börjar ett nytt och intressant samarbete med Trendspanaren och marknadskännaren Göran Adlén! Sedan en tid tillbaks har vi fört dialog kring möjligheten att samarbeta för att nå ut till våra respektive målgrupper och vi har nu kommit fram till ett unikt upplägg helt i linje med de trender som rör sig i samhälle och näringsliv.

Göran Adlén är Årets föreläsare

Göran Adlén är en av landets mest hyllade föreläsare och har genom åren mottagit pris för Bästa ledarskapsbok, Bästa lärare på IHM och nu senast som Årets Föreläsare 2014 för att nämna några av hans utmärkelser. Under senare år har Göran jobbat med varumärkesresor och organisationer i allt större utsträckning. – Någonting som går hand-i-hand med de årliga trendrapporterna och föreläsningarna. I och med detta samarbete kommer han att publicera artiklar exklusivt för Mötesbranschens läsare, samt också i andra av Möteskonsulternas kanaler. Första publicering väntas i dagarna tillsammans med ett personporträtt.

Möteskonsulterna och Göran Adlén

Möteskonsulterna är företaget bakom webbplatser som mötesbranschen.se och tjänster som konferensnyheter.nu. Vi arbetar fokuserat mot konferens- mötes och eventbranschen där vi snabbt blivit landets snabbast växande aktör. Målsättningen med mötesbranschen.se är att erbjuda exklusivt material riktat till näringslivet om ledarskap, möten och hälsa. Samarbetet med Göran Adlén kommer innebära en möjlighet att erbjuda våra läsare ett intressant tillskott av material från en av Sveriges mest välkända föreläsare och Trendspanare!

Förutom samarbetet med Göran, arbetar vi med dessa starka aktörer:

Johan Svensson
Johan Hjort
Kristina Landeström
Mia Liljeberg
Anna Moore
Sophia Sundberg
Jan Kronkvist
Mattias Josefsson
Ann Fogelberg