Run4fun loggaFör 7:e året i rad hålls mötesindustrins största personalfest och roligaste löplopp! Den 10 km långa banan sträcker sig mellan två av landets främsta konferensanläggningar. I år med målgång vid Happy Tammsvik, precis som när Run4Fun hölls för första gången.

Det som från början var tänkt som ett kombinerat samarbete och gemensam personalfest för Aronsborg och Happy Tammsvik, växte snabbt! Innan första startskottet brann av, hade allt fler anläggningar valt att ansluta sig.

Branschfolk från anläggningar på Lidingö, Värmdö, Nacka etc. samlades för att springa, fira, dansa och festa tillsammans! 2009 när Johan Hjort (då vd på Happy Tammsvik) och Johan Svensson (då vd på Aronsborg) sjösatte historiens första ”Run4Fun” kom 250 personer. Året efter hade antalet nästintill fördubblats.

Genom åren har banan haft lite olika sträckning och festligheterna har de senaste åren gått av stapeln ute på Lidingö. Blue Hotel har stått värd ett år och Högberga Gård två. Nu är fokus tillbaks där allting började!

Dans och underhållning

Intresset för Run4Fun är massivt och redan tidigt anslöt sponsorer som varit med och format evenemanget till vad det är idag. Flera av dessa är med och springer och har stöttat Run4Fun sedan starten vid 2009. Efter löploppet bjuds det på mat, underhållning, live akter och dans!

Tomas Event & Design är företaget bakom all underhållning för kvällen. Dj är ingen mindre än Peter Siepen och som vanligt bjuds det på grymma live akter!

Allt är riggat och klart för ytterligare en succé. Snöra löparskorna och plocka fram träningsbagen. Snart går starten för årets löphändelse!

Information och anmälan till Run4Fun finns här