Thoresta Herrgård är en juvel strax bortanför Stockholm. Området bär på en rik historia från sten- och järnåldern där utgrävningarna resulterat i åtskilliga fornlämningar. Byggnaden som den ser ut idag, är en ombyggnation av den ena flygeln från tidigare huvudbyggnad vilken nedmonterades och flyttades till Norrköping under första hälften av 1800 talet. De äldsta delarna av herrgården byggdes på 1780 talet under Christer Posse. Dock har Thoresta Herrgård varit i den Wingårdhska släktens ägo sedan tidigt 1900 tal. Tiden har satt sina spår och stora förändringar ha genomförts sedan herrgården var bostadshus. Nu är det ett uppskattat konferenshotell med närhet till Stockholm, naturen och med Bro Hof Golfbana inom räckhåll.

Thoresta Herrgård är svanenmärkt och man jobbar för att upprätthålla en miljöorienterad hållning i verksamheten. För möten står ett flertal konferens- och grupprum redo att för anläggningens konferensgäster. Utöver moderna konferenslokaler finns utsökt mat, aktiviteter och en stor vinkällare för alla tillfällen.

Konferenslokaler

Även om Thoresta Herrgård även har privatmarknad, är det framförallt konferensgäster som kommer till Herrgården för möten och konferens. Anläggningen har sju fullt utrustade mötesrum för grupper om 6 upp till 100 personer. Varje konferensrum är utrustat med den senaste tekniken för att möjliggöra möten på gästens villkor. I anslutning till de olika konferenslokalerna finns mindre sällskapsutrymmen för pauser och återhämtning.

[metaslider id=2848]

Önskar ni hålla era möten en bit ifrån övriga gäster på Herrgården finns även separata hus vid strandkanten. Båthuset har plats för såväl möten som för matlagningsaktiviteter och middag. Huset bjuder dessutom på vedeldad bastu och utomhusjacuzzi för avkoppling efter en konferensdag.

Golfmöten

Som en av mycket få anläggningar är Thoresta Herrgård endast några minuters resa ifrån Bro Hof Golf Club! Banan är ansedd som en av de främsta i landet och är ritad av Robert Trent Jones Jr. I samband med konferensbesök på Thoresta Herrgård finns goda möjligheter för den som vill gå en runda på en internationellt aktad golfbana vid Mälaren. Anläggningens personal kan hjälpa till med bokning och tider.

Välkommen till Thoresta Herrgård

Stockholm och Arlanda är inte långt borta, men upplevelsen är milsvida från stadens hets. Oavsett varifrån konferensdeltagarna färdas, är det enkelt att hitta ut till konferensanläggningen! Vi önskar er en härlig konferensvistelse på Thoresta Herrgård. En konferensanläggning att återvända till!