Tidigare idag gick prestigefyllda ”Årets Möteskock 2015” av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm. Tommy Eriksson, till vardags köksmästare på Högberga Gård, var förra årets silvermedaljör. I år tog han ytterligare ett kliv på prispallen och bärgade ett välförtjänt Guld!

Under 45 intensiva minuter skall deltagarna, utifrån identiska råvaror, komponera och tillreda en tvårätters lunch till en namnkunnig jury bestående av Stefan Catenacci, Christina Möller och Carina Bryding. Tävlingen refererades av ingen mindre än Carl-Jan Granqvist.

En möjlighet att profilera sig genom smak

Årets Möteskock är en välkänd tävling i branschen och köksmästare från åtskilliga konferensanläggningar ställer upp. Tillställningen är också en möjlighet för konferensanläggningar att profilera sig genom köket, istället för genom mötesrummen och övrigt utbud.

Högberga Gård hör till landets främsta konferenshotell med en vidsträckt utsikt, förstklassig service och ett kök i toppklass. Läs mer om denna nyhet på Högberga.

Mötesbranschen gratulerar Tommy Eriksson och Högberga Gård, som ytterligare befäster sin position som en av landets bästa mötesplatser!