Happy Tammsvik

Happy Tammsvik är glada möten, här sprakar färg och kreativiteten ångar. Mötesglädje där humorn, och ditt möte tas på allvar.

Villa Aske

På Villa Aske möts du av en atmosfär av kärlek till Sverige och Italien, bästa ur två världar för lyckade möten.

Blue Hotel

Lidingö, eller närmare bestämt längst ut på Elfviks udde, hittar du Blue Hotel. En plats som utformats för att ge inspiration.

Körunda Konferens

Andas natur och harmoni endast en kort tur från Stockholm, härliga Körunda bjuder på konferens i modern herrgårdsmiljö.

Högberga Gård

Sofistikerad, passionerad och närvarande. Bara 15 minuter från staden och med enastående utsikt över Stockholms inlopp.

Friiberghs Herrgård

Möts av sagolik omgivning, vacker arkitektur och ett stort lugn på en av Sveriges första konferensgårdar med anor från medeltiden.

Krägga Herrgård

Ett besök på Krägga Herrgård är en magisk upplevelse. Den anrika platsen vid Mälarens strand är en oas för alla sinnen.

Thoresta Herrgård

En juvel strax bortanför Stockholm. De äldsta delarna av herrgården byggdes på 1780 talet under Christer Posse.

Fagerudd konferens

Terrasser som vetter mot soluppgången och Mälarens lugna bris som fläktar. Hit färdas människor från hela landet för att hålla möte.

Utvalda konferensanläggningar är förstklassiga konferensanläggningar som erbjuder möten av allra högsta klass. Från transport till mat, boende och konferensaktiviteter som gör er konferens till både en nyttig, givande och framförallt mer rolig. Här på Mötesbranschen kan du vara säker på att hitta en konferensanläggning som vi känner lever upp till högt ställda förväntningar oavsett pris. Du kan läsa mer om varje enskilt konferensanläggning genom att klicka på "Läs mer", vi vill ha ytterligare information ber vi dig kontakta respektive konferensanläggning. Lycka till med ditt nästa möte! Kom ihåg en lyckad konferens handlar om en välplanerad uppsatt plan, läs mer om detta på konferenstipsarna.