Fagerudd konferens

0

Inspiration och lyckade möten på Fagerudd

Terrasser som vetter mot soluppgången och Mälarens lugna bris som fläktar. Hit färdas människor från hela landet för att hålla möte och njuta av tillvaron. Fagerudd konferens har varit en plats för konferens och rekreation sedan 1911 när familjen Lundevall först bjöd in till det som nu blivit en av Sveriges bästa mötesanläggningar. Då i form av sommarpensionat. Under årens lopp har stora förändringar skett men Fagerudds ambition, att vara en plats för inspiration och konferens, har sått fast!

Fagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd KonferensanläggningFagerudd Konferensanläggning

Naturnära möten

Som gäst på Fagerudd konferens bor du i ett av husen på fastigheten. Varje byggnad har sin prägel och flertalet bjuder dig utsikt över vattnet! Hotellrummen är inredda med ett rustikt, skandinaviskt formspråk och med helkaklade badrum, tv, trådlöst internet och sköna sängar.

Fagerudd lever upp till sitt rykte och med hundra års erfarenhet av möten och konferens, är allt annat helt otänkbart. Den gröna omgivningen ger ett lugn där gästerna får möjlighet att fokusera på uppgiften. Om nätterna är det mörkt och tyst som det bara kan bli när man lämnat staden bakom sig.

Miljösatsning

På Fagerudd konferens är man noga med att bevara det som är platsens stora tillgång -Naturen. Hela anläggningen är svanenmärkt och det finns ett sinnrikt tänk för att hela tiden förbättra sig. Har ni en miljöpolicy i verksamheten och vill hitta en anläggning som motsvarar era riktlinjer, är Fagerudd rätt plats för er konferens!

Aktiviteter

För att skingra tankarna och ge plats åt ny inspiration och kreativa influenser, har Fagerudd konferens ett rikt utbud aktiviteter för sina gäster. Flera av aktiviteterna innebär fysisk träning och en möjlighet att ta igen träningstid som uteblivit till förmån för arbete! Qigong, badminton, volleyboll och en uppsjö ytterligare alternativ finns tillgängliga! Vill ni sedan koppla av och njuta av bastubad, ett dopp i det svala vattnet eller intensifiera aktiviteterna med en vända på gymmet, finns allt sådant redo.

Restaurang

Det händer mycket på Fagerudds anläggning vid Mälaren! Utöver konferenser och teambildningsträffar hålls allt ifrån bröllop till fester i lokalerna. Med ett kök i toppklass erbjuds besökare gourmeträtter, härlig frukost och dryck från hela världen!

Sommartid är terrassen en populär plats att inta sin frukost och vintertid kan gästerna njuta av den öppna elden och blicka ut över ett vitt snölandskap där ute.

Välkommen till Fagerudd konferens!

Dela.