Körunda Konferens

0

Att komma till Körunda Hotell & Konferens är något alldeles extra. Lugnet, harmonin och den sköna naturen som omger denna vackra moderna herrgård söder om Stockholm ger något för alla sinnen. Att komma till ett konferenshotell som andas inspiration och känsla sätter sin prägel direkt på mötet. Det uppmanar till handling både i nuet och framöver. Körunda är mer än en mötesplats, det är att välja en livsstil.

Inte långt från Stockholm, knappt 35 minuter från Globen åker man rakt fram och två högersvängar. I ärlighetens namn är det kanske någon extra högersväng men att så enkelt ta sig från stress och trafik till lugn och harmoni kan vi inte säga mer än helt underbart.

Körundas långa erfarenhet av möten sträcker sig över 25 år, under åren har hotellet sett stora förändringar från att vara en mötesplats för golfaren till idag fokusera på konferensaktiviteter i natur. Här har man noggrant valt att satsa på hälsa och upplevelse i en perfekt kombination med alla de otroliga förutsättningar man besitter.

Hälsosamma möten

Att kunna knyta skorna och ge sig ut på en 9km slinga som varje kilometer skulle kunna vara en naturupplevelse är ett av valen på Körunda. Vill man istället ta det lite lugnare kan man bege sig till yogaplattan i ekdalen. Körundas träningsområde innefattar trädäcket vid sjön, här finns balar och mindfulness att uppleva. Hälsosamma möten ligger i tiden och på Körunda känns det så naturligt att genomföra aktiviteter, vill man kan även låta självaste Paolo Roberto hålla i tyglarna under mötet med stenhårda men humoristiska konferensaktiviteter som självfallet innefattar träning men även stor del mat.

Just maten har för Körunda alltid varit en kärleksrelation utan dess like. Här har man alltid satsat på råvaror av högsta kvalitet som lagas med kärlek. Oavsett om det handlar om frukost, lunch eller middag sätts smaken i fokus. När solen värmer som bäst är terrassen på Körunda helt fantastisk, i nybyggda Bubbelbaren serveras det inte helt oväntat det bästa guldfärgade drycken från all världens hörn samtidigt som kan kan slå sig ner i eftermiddagssolen och bara njuta av vyn.

Avkoppling

Ingen upplevelse blir riktigt bra utan att få en skön avkoppling. Relaxavdelningen på Körunda bjuder på precis allt en kropp behöver efter en dag i mötesloken, i naturen, på golfbanan eller arbetsveckan när det är dags att kasta skorna för en skön weekend. Inte behöver man gå långt, en trappa ner från lobbyn och man hamnar i relaxen. Här finns utöver omklädning en lagom stor lounge med sköna fåtöljer och soffor att glida ner i. Bubbelpool, ångbastu, torrbastu och för den som behöver en rejäl energikick vågar man sig på isduschen. Avkoppling på Körunda är en perfekt stund att bra ladda eller återhämta energi precis som det ska vara.

Välkommen till Körunda Hotell & Konferens

Möten lugnet och naturen i vår moderna herrgård, här hittar du allt i ett hus. Möteslokaler och boende i en naturskön inredning omsvept av harmonin från utsidan är Körunda Hotell & Konferens en mötesoas för alla typer av konferenser. En mötesplats som måste upplevas om och om igen.

Dela.