Konferens Bohuslän - Mötesbranschen

Konferensanläggningar i Bohuslän

I Bohusläns unika skärgårdsområden, nära den svenska västkusten och det vidsträckta havet, där hittar du fantastiska konferensanläggningar präglad av spännande historia och lysande framtidsutsikter. Den vackra naturen och närheten till Sveriges Göteborg gör det dessutom till en ännu mer attraktiv plats för konferenser. Ta del av en utav Sveriges mest framstående naturområden belägen mellan berg och hav, med all den skönhet som ett svenskt kustområde har att erbjuda. De vackra klipporna och det visträckta havet ramar in fantastiska möjligheter för framgångsrika konferenser.

Vid en konferens i det natursköna Bohuslän är det ett måste att prova på någon av de väl ansedda fisk- och skaldjurmiddagarna i någon av de fantastiska restaurangerna. Fisk och skaldjur i Bohuslän är en mycket välkänd måltid att avnjuta när du befinner i ett så vackert landskap i närheten av den vackra västkusten.

Här valdes en av Bohusläns och Sveriges mest framstående herrgårdar ut som vinnare av det ansedda Congrex Stora Konferenspris 2013 för bästa servicen och den bästa totalupplevelsen av konferensdeltagarna själva. Herrgården heter Tofta, och för dig som vill anordna en konferens i Bohuslän är det här mer än regel än ett undantag. Tofta Harrgård är en naturlig del av en konferensi Bohuslän.

Boka konferens i Bohuslän

Konferenser har varit en naturlig del av Bohuslän sedan mitten på 1500-talet. På den handlade det för det mesta om väder och vind och aktualiteter kopplade till den tiden. Numera ser världen lite annorlunda ut, och det finns betydligt mer aktualiteter att ta hänsyn till, men i Bohuslän har man hittat receptet på en framgång som står i proportion till den värld vi lever i idag. Genom att erbjuda fantastisk mat, västkustens friska luft och en oöverträffad sinnesro har man skapat ett klimat som är utmärkt för företagskonferenser och lyckade möten. Samtidigt har man kryddat varje koncept med hög kvalité på en lyhörd service och ett mycket närvarande värdskap. Den här kombinationen har gjort att det har blivit mycket populärt att konferera i Bohuslän.

När du bokar konferens i Bohuslän finns det en rad anläggningar att välja mellan, så för att göra det hela lättare kan du välja att gå igenom de auktoriserade konferensförmedlingarna eller ta hjälp av lokala bokningsbolag med öga för vad som gör en konferens i kustlandskapet så effektiv som möjligt. Du får gedigen hjälp med allt från analys och första stadiet av planering till den slutgiltiga bokningen och ovärderliga råd och tips på plats.

I annat fall kan du alltid kontakta anläggningarna direkt. Välj bland konferenslokaler i det minsta formatet för färre än 10 personer eller ett majestätiskt mötesrum för upp till 200 deltagare. Anläggningen kommer att hjälpa dig att ta fram förutsättningarna för att din företagskonferens ska bli så framgångsrik som möjligt.

Romantisk weekend i Bohuslän

Njut av en fantastisk weekend full av romantiska inslag i Bohusläns vackra landskap mellan vattenslipade klippor och öppet hav. Naturen har en romantisk skönhet i sig, och tillsammans med det breda urvalet av kärleksfulla aktiviteter kommer en helg i detta kustlandskap bli ett minne för livet. Hitta tillbaka till den känslan som förde dig och din partner samman genom att njuta av en romantisk weekend i ett naturligt kustlandskap fullt av fantastiska möjligheter,

Precis intill Smögen Hamn finns ett av Sveriges vackraste hotell med en mycket välfacetterad spaavdelning. På en av de avsides västkustöarna finns ett mycket vackert hotell omgivet av blått hav. Upplev Bohusläns skönhet genom att njuta av utsikten över Gullmarsfjordens fantastiska ögrupper eller njut av romantiska temaaktiviteter för liv och kärlek. För par som vill njuta av en plats där storlagen historia möter nutiden bör Sveriges äldsta gästgiveri med anor från 1600-talet avnjutas. Hit kom kungar, drottningar och adelsmän från Sveriges alla hörn för att njuta ev exklusiv lyx, och här kan även ni känna er adliga.

Golf i Bohuslän

Golf Konferens Mötesbranschen BohuslänBohuslän har några av västkustens bästa och vackraste golfbanor. Utmana dig själv på en golfrunda alldeles intill kusten, fulla av naturliga överraskningar och belagda med granit direkt från den bohusländska naturen. Passa på att njuta av Bohusläns äldsta golfbana i en vacker parkanläggning eller ta en runda med vänner och kollegor på någon av de andra parkbanorna som har gett landskapet dess fina golfrykte. Här finns golfbanor för alla golfare i alla klasser – allt från nybörjaren som vill prova på en av våra mest rogivande sporter till den professionella tävlingsgolfaren med världen som spelplan. I Bohuslän finns någonting för alla golfälskare.