Konferens Norrköping - Mötesbranschen

Konferensanläggningar i Norrköping

Visste du att Norrköping också kallas för Sveriges Silicon Valley? Du trodde det var Stockholm, eller hur? Här i Norrköping, i en fantastisk blandning av industriell mångfald och vackra naturområden, där möter framtiden den svenska historien. Det som en gång var en mycket välkänd handelsplats för handlare från världens alla hörn är nu en av Sveriges mest företagssamma tätorter och en av de visuellt vackraste städerna i mellansverige. Det var i Norrköping som vår allra första stadsminister höll till, och det är här ett av Europas största industrilandskap har växt till sig. Norrköping bär på en stark historia från fornstora dagar samtidigt som en stark tillväxt av företag har gjort staden till en modern och levande tätord med gedigen framgångskultur.

I Norrköping hittar du svindlande konferenslokaler och festlokaler som skapar känsla och samhöriget mellan företagare både i Sverige och från världens alla hörn. Den inspirerande miljön med en blandning av toppmoderna konferensanläggningar och kreativt laddade herrgårdar omgivna av den vackraste av grönområden ger varenda konferens de bästa förutsättningarna. Norrköping är en stad för ditt företag att växa i, oavsett om ni har verksamhet här eller inte. En konferens i någon av stadens anläggningar kommer sätta en ny framgångsfokuserad nivå på ert företag, liksom alla andra företag som har valt Norrköping som inspiration.

Boka konferens i Norrköping

Liksom många andra städer i Sveriges har Norrköping ett gediget utbud av bokningsbolag och konferensförmedlingen som kan hjälpa dig och ditt företag att hitta nya nycklar för att växa sig konkurrenskraftiga på marknaden. Men Norrköping har med sin unika framgångskultur och växande företagstäthet ett försprång. Både historia och nutid visar upp stora möjligheter för tillväxt och ger skräddarsydda möjligheter för en perfekt konferens oavsett om ditt företag är mindre med några få anställda eller en hel koncern med flertalet utskott. Ta hjälp av Norrköpings breda utbud av expertrådgivning och arrangera en konferens som kommer att föra hela din dröm och vision vidare till en helt ny nivå. Det är dags att låta Norrköping sätta sin prägel.

Tack vare flera kompetenta experter i Norrköping kan din konferens bli allt du någonsin önskade att det skulle bli. Du kommer få hjälp med allt från de grundläggande behovsanalyserna till bokning och den detaljerade rådgivningen i arrangemangets slutskede.

Om du hellre vill gå direkt till berörd anläggning så fungerar det naturligtvis problemfritt. Varje anläggning som erbjuder konferens i Norrköping har personal med god erfarenhet kring hur en konferens bör planeras och genomföras för att bli så framgångsrik som möjligt. Du ringer eller bokar enkelt direkt via anläggningens hemsida, och om du har några som helst funderingar kring upplägget av en konferens så finns det en hel kår av experter i Norrköping som står i startgroparna för att hjälpa dig.

Romantisk weekend i Norrköping

Har du upplevt en romantisk weekend i Norrköping tidigare? Har du låtit den inspirerande miljön och framgångskulturen fånga in dig i ett nät av underbara upplevelser i naturens alla färger? Det finns så mycket att hämta ur de många sidor som Norrköping erbjuder att en romantisk weekend för dig och din käresta kommer att bli den mest oförglömliga du någonsin varit med om.

Bo på exklusiva hotell och njut av fantastisk service med champagne och choklad på rummet. Upplev de vackra herrgårdsmiljöerna omgivna av grönskande marker som präglats av stadens långa historia. En romantisk weekend i Norrköping är en stor möjlighet för dig att åter falla för din livspartner och bygga ett nytt band mellan er. Låt stadens romantiska miljö med dess färgglada natur svepa med dig och din partner på en upplevelse som kommer att göra världen till ljusare plats.

Golf i Norrköping

Golf Konferens Mötesbranschen NorrköpingHar du inte golfat i Norrköping så har du ännu inte upplevt svensk golf i sin vackraste form. Här är det nära till allting oavsett om du vill ha ett exklusivt boende mellan golfrundorna eller njuta av exotiska maträtter från världens alla hörn. De 4 banorna i Norrköping präglas av den omgivande naturen som lyfter hela stadens anseende. Här hittar du även parkbanor och skogsbanor för alla golfälskare i närheten av storlagen natur och inte alls långt ifrån city. Utmana dig själv på fantastiska banor designade av några av Sveriges främsta golfbanedesigners, spela på en fantastisk bana alldeles intill Göta Kanal eller träna på dina favoritslag på de omtalade övningsbanorna. Köp den bästa utrustningen i några av Sveriges bästa golfbutiker. I Norrköping finns det en rad förmånliga golfpaket att välja mellan som du enkelt kan boka genom något av de exklusiva hotellen i Sveriges eget Silicon Valley.