Södertälje erbjuder en varierad fauna av konferensmiljöer med allt från de klassiska möteslokalerna till inomhusstränder, experimenthus och hängmattor under trädkronorna.

Konferensanläggningar i Södertälje

Hagaberg Kurs & Konferens

Hagaberg erbjuder en avskild miljö som samtidigt har en närhet, då Södertälje centrum ligger blott en tiominuters promenad bort och Stockholm är en 30 minuters resa bort med bil eller tåg. De fyra konferenslokalerna som finns tillgängliga på anläggningen varierar i storlek, där det största rummet rymmer maximalt 200 personer. Alla möteslokaler är modernt inredda och tillhandahåller den teknik man förväntar sig hitta i en konferenslokal. Anläggningen ligger på Hagabergs folkhögskola i Södertälje och har en restaurang i anslutning till konferensmiljön.

The Beach

Konferens Södertälje - The beachÄr du ute efter en somrig och annorlunda konferensmiljö? I sådana fall är The Beach det du söker! Varje dag, året runt, är det 23 grader varmt inne på The Beach och precis som namnet antyder är anläggningen en inomhusstrand med sand och beachvolleybollnät. Denna tropiska inomhusmiljö rymmer grupper på mellan 10 och 650 personer för konferenser, teambyggande aktiviteter och andra evenemang.

Tom Tits Experiment

Även Tom Tits Experiment erbjuder en lite annorlunda konferensmiljö, där deltagarna kan inspireras av den kreativitet som flödar i byggnaden. I lokalen finns plats för mellan åtta och 450 konferensdeltagare i en och samma lokal. Inkluderat loungen finns totalt åtta möteslokaler i byggnaden och rummen varierar kraftigt i maxkapacitet avseende deltagarantal, då de mindre rymmen rymmer upp till 15 personer och det största som sagt har en kapacitet på 450 deltagare. Förutom en guidad tur bland utställningen av experiment, erbjuds olika typer av utmanande aktiviteter som syfta till att bygga sammansvetsade team.

Bommersvik Konferens

Söder om Södertälje ligger Bommersvik Konferens, en konferensanläggning som erbjuder konferensmöjligheter såväl inomhus som utomhus. De 14 invändiga lokalerna rymmer allt från den lilla gruppen till 200 personer i biosittning i det största rummet. Utomhus finns det så kallade Green Room, som är en form av paviljong som låter konferensdeltagarna njuta av det förhoppningsvis vackra vädret och genomföra ett effektivt möte på samma gång! Det andra utomhusalternativet som erbjuds är en konferensmiljö kallad skogsfloating, som innebär att upp till tolv deltagare åt gången ligger i cirkelformation i höj- och sänkbara hängmattor. Detta är en minst sagt nyskapande och spännande konferensmiljö som du kan ta del av på Bommersvik!

Hotell Torpa Pensionat

På Hotell Torpa Pensionat i Södertälje kan gästerna känna vingslagen från den drygt hundra år gamla sekelskiftesbyggnaden medan de konfererar i den sal som har plats för upp till 60 personer i biosittning. Konferenslokalen är modernt tekniskt utrustad för att ge en följsam och bra konferensupplevelse. På detta hotell finns också möjligheten att sova i kungligt inredda gästrum som betonar byggnadens präktiga historia.

Scandic Skogshöjd

Scandic Skogshöjd i Södertälje har tio konferenslokaler varav vissa kan kombineras för utökad kapacitet. På denna anläggning finns allt från små rum till betydligt större och i det största rummet får 350 personer plats i biosittning eller 224 personer i skolsittning. Utöver dessa lokaler finns också 17 grupprum, så konferenssällskap av olika storlek kan nyttja anläggning och riktigt stora grupper kan förstås brytas ner i mindre sällskap. Hotellet har förutom bekväma rum också restaurang och bar, så alla bekvämligheter du som konferensgäst kan tänkas önska finns till hands i byggnaden!

Konferens Södertälje - Mötesbranschen

Boka konferens i Södertälje

Konferens i Södertälje bokar du enklast via respektive anläggnings webbplats. Där hittar du kontaktuppgifter till anläggningen och i vissa fall har också anläggningarnas webbplatser bokningsfunktioner som låter dig göra bokningen direkt via nätet.

Romantisk weekend i Södertälje

En romantisk helg på Skogshöjd Spa

En romantisk weekend är något de flesta gör alt för sällan men som alltid är en välkommen och förmodligen oväntad överraskning för din älskade! Ett paket innehållande parbehandling på spa efter att ni har avnjutit en god lunch, mousserande vin, övernattning med mera hjälper er att komma i romantisk stämning tillsammans.

Golf i Södertälje

På Vidbynäs Gård i Nykvarn kan du kombinera konferensupplevelsen med golfspelande, nytta med nöje med andra ord! Av de elva möteslokaler som finns att tillgå på anläggningen rymmer den största 150 personer i biosittning. Efter konferensen kan du ta en runda på Vidbynäs golfbana som består av två stycken 18-hålsbanor. Banorna har designats av Brian Curley som är en världsberömd banarkitekt. I direkt anslutning till golfbanorna finns också hotell och restaurang, vilket gör att du aldrig behöver vara långt ifrån golfbanan under din vistelse på Vidbynäs Gård!