Tibro är en stad som är belägen i Västergötland med ån Tidan som flyter genom staden. Här kan man koppla av i Örlenområdet genom fiske, bad, konferenser och mycket annat. Tibro har mycket att erbjuda vad gäller naturupplevelser och rofyllda miljöer och är du ute efter att vara på en plats där saker och ting går lite mindre snabbt och där man kan ta sig en härlig promenad i lugna och trivsamma miljöer eller en ridtur utomhus är detta rätt plats för en weekendresa eller konferens.

I Tibro kan man även enkelt ta sig tillbaka 50- talet då Tibro har både ett pensionat, en restaurang, en bilhall och ett café som skapats för att vara så tidstypiskt som möjligt. De har lyckats bra med detta tema och vill man ta sig en paus från denna snabbt virvlande tid kan man låta Tibro sköta jobbet genom att ta in på deras 50- tals pensionat, äta på restaurangen som är som hämtad direkt från den tiden och sedan kan man som kronan på verket ta sig en titt på gamla hederliga vrålåk.

Konferens Tibro - Mötesbranschen

Förutom härliga miljöer och 50- talet runt hörnet så erbjuder Tibro även sina besökare vacker och historisk atmosfär vad gäller boende. Man kan boka boende på exempelvis Ruders Egendom om man vill ha en minnesvärd miljö för sina möten. Detta är en plats där historiens vingslag känns och hörs tydligare än på många andra platser. Här kan man bo i lantlig herrgårdsmiljö med anor från 1600- talet där rummen är renoverade för att ge den där speciella känslan av genuin sekelskiftesmiljö.

Golfkonferens Tibro

Golf Tibro KonferensDet finns ett flertal trevliga, bra och kända golfbanor nära Tibro. De som ligger närmast är Knistad och Breviken med ett avstånd på 13 kilometer respektive 14 kilometer från Tibro. Att golfbanorna ligger en bit bort från själva Tibro är bra då det gör att aktivitet respektive möten förläggs på olika platser. Detta inger en bra känsla av att man arbetar på den ena platsen medan man tar sig iväg tillsammans för att koppla av på den andra platsen.

Bokar man in sin konferens på exempelvis Ruders Egendom och håller själva konferensen där så kan man sedan åka iväg tillsammans till någon av de närliggande golfbanorna när det är dags för lite avkoppling efter alla möten. Är man iväg på en konferens i Tibro över en hel weekend så kan man testa fler än en golfbana då det finns ett flertal som ligger nära staden vilket är trevligt.

Golfkonferens är och har varit populärt under många år och då många har varit på en mängd konferenser så är det kul att överraska med lite oväntade resmål sp som exempelvis Tibro eller andra mindre orter runt om i landet. Det är alltid kul att kunna överraska deltagarna med någonting nytt och annorlunda när det är dags för konferens och Tibro är just kul och annorlunda.

Romantisk weekend Tibro

Om man vill ta med sig sin kära på en romantisk weekend så är Ruders Egendom ett mycket bra val. Det är lätt att glömma bort alla vackra omgivningar och herrgårdar som finns i landet när man söker efter det rätta platsen för sin weekend och det slutar ofta med att man håller sig i närheten av de större städerna för enkelhetens skull. Om man bara tar sig tiden att undersöka vad platser som exempelvis Tibro har att erbjuda så upptäcker man snabbt att det är bra att utöka sin sökning något.

Ruders Egendom är som skapad för en klassisk romantisk weekend både med sitt yttre och inre och dess omgivningar. Detta är en plats för alla som vill komma iväg och umgås på tu man hand då det inte finns någonting som stör i omgivningarna. Ruders Egendom är belägen i en tyst och lugn miljö och inredningen för tankarna till sekelskiftet.

SPA Tibro

Spa Tibro KonferensAtt åka iväg på en SPA weekend eller att låta en konferens ha SPA som tema är än idag ett vanligt fenomen trots att det nu är längesedan det startade som trend. Anledningen till varför det fortfarande är så populärt både bland privatpersoner och bland företag är att man får ny energi och total avkoppling genom att vara på SPA. Detta är någonting som vi alla behöver lite då och då och att ta vara på det när man är iväg är ofta bättre än att gå på SPA behandlingar hemma. När man är iväg så är man mer öppen för total avkoppling än hemma och detta gör att resultatet blir bättre när man är iväg.

Det är inte bara de vackra omgivningarna i och omkring Tibro som kan få en att koppla av utan man kan även se till att boka in sig på lite massage när man är där. Det finns ett flertal massageinrättningar i Tibro att välja mellan och beroende av vad för slags massage du fördrar så kan du välja det som är mest lämpligt för att just du ska bli avslappnad och må bra.

Det finns även inrättningar i Tibro om man vill passa på att göra ansiktsbehandlingar, ögonfransförlängning, håruppsättningar med mera. Man kan utan tvekan både bli extra avslappnad och känna sig lite extra fräsch och piffig om man besöker någon av dessa inrättningar när man är på besök i Tibro.

Konferensbokning Tibro

Att göra en konferensbokning i Tibro är smidigt då man antingen kan sköta det via ett bokningsbolag eller boka direkt från någon av konferensanläggningarna i staden. Det är alltid bra att se till att vara ute i god tid då många konferensanläggningar bokas upp fort under året.

Konferensanläggningar Tibro

Tibro är inte någon särskilt stor stad vilket avspeglas på alternativen för boende och konferens i staden. Den mest populära anläggningen i Tibro är Ruders Egendom, men det finns även andra anläggningar om man kan tänka sig att boka in sig en bit bort från Tibro. Ruders Egendom har dock precis allting som behövs för att Tibro skall sticka ut som en plats för konferens!