Inspiration och lyckade möten på Fagerudd

Terrasser som vetter mot soluppgången och Mälarens lugna bris som fläktar. Hit färdas människor från hela landet för att hålla möte och njuta av tillvaron. Fagerudd konferens har varit en plats för konferens och rekreation sedan 1911 när familjen Lundevall först bjöd in till det som nu blivit en av Sveriges bästa mötesanläggningar. Då i form av sommarpensionat. Under årens lopp har stora förändringar skett men Fagerudds ambition, att vara en plats för inspiration och konferens, har stått fast!

Fagerudd är belägen en knapp timme från Stockholm och det finns bra förbindelser för de som vill gästa anläggningen. Även om närheten till Stockholm är någonting som ofta efterfrågas, är Enköping också granne med ett flertal andra städer från vilka man kan åka ut till konferensanläggningen under loppet av ca en timma. Bland andra Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Örebro.
Närheten till ett större antal städer, i kombination med enkla färdvägar och kollektiva trafikförbindelser, har gjort Fagerudd till en mycket uppskattad och lovordat plats för konferenser. Välkommen till en unik mötesupplevelse!

Alternativa mötesrum

Mötet är ingenting som någon annan än gästen kan styra över, men förutsättningarna och inramningen är någonting Fagerudd blivit kända för! En hemtrevlig och personlig prägel är en viktig komponent i upplevelsen och man har ansträngt sig för att ge bästa tänkbara förutsättningar för möten. Oavsett om gästerna vill boka sporthallen, slappna av i relaxen, sitta på bryggkanten med fötterna i Mälarens vatten eller slå sig ner kring styrelsebord i någon av Fagerudds moderna och smakfulla möteslokaler, är förutsättningarna för möten ett faktum. Har du som besökare några specifika önskemål om hur ni vill skräddarsy upplevelsen och vistelsen ute på Fagerudd, är personalen öppen för idéer och kommer att göra vad de kan för att möta ert behov.

Vissa gäster håller sina möten under en promenad längs vattnet, andra i mötesrum. Möten och relationer kan byggas spontant eller utifrån en noga utarbetat form. Inramningen och möjligheten att hålla möten som passar just er företagskultur, är någonting som är signifikant för Fagerudd Konferens! På anläggningen finns ett stort antal konferens- och möteslokaler som har all den utrustning som krävs för att hålla bra, traditionella och effektiva möten. Vill ni börja dagen i sporthallen för att sedan gå till ert mötesrum, och efter fikarasten hålla resten av dagens möte vid bryggan? Här får ni alla möjligheter att hålla kreativa och personliga möten! Det gemensamma för gäster som varit på Fagerudd är inte dess inbördes mötesformer och upplägg, utan att de tar med sig bestående resultat därifrån!
[metaslider id=2654]

Naturnära möten

Som gäst på Fagerudd konferens bor du i ett av husen på fastigheten. Varje byggnad har sin prägel och flertalet bjuder dig utsikt över vattnet! Hotellrummen är inredda med ett rustikt, skandinaviskt formspråk och med helkaklade badrum, tv, trådlöst internet och sköna sängar.

Naturnära konferensmöten

Som gäst på Fagerudd konferens bor du i ett av husen på fastigheten. Varje byggnad har sin prägel och flertalet bjuder dig utsikt över vattnet som aldrig är mer än några steg bort oavsett var på anläggningen du befinner dig! Hotellrummen är inredda med ett rustikt, skandinaviskt formspråk och med helkaklade badrum, tv, trådlöst internet och sköna sängar. Anläggningens placering är någonting unikt och en promenad mellan boningshusen och kurslokalerna är en behaglig upplevelse! För den som vill samla tankarna under en promenad in i skogen eller ner till stranden, finns alltid denna möjlighet runt knuten.
Fagerudd har ett namn om sig att vara en av de bättre mötesplatserna i konferenssverige och lever upp till sitt rykte. Med hundra års erfarenhet av möten och konferens är allt annat helt otänkbart. Den gröna omgivningen ger ett lugn där gästerna får möjlighet att fokusera på uppgiften. Om nätterna är det mörkt och tyst som det bara kan bli när man lämnat staden bakom sig.

Miljösatsning

På Fagerudd konferens är man noga med att bevara det som är platsens stora tillgång -Naturen. Hela anläggningen är svanenmärkt och det finns ett sinnrikt tänk för att hela tiden förbättra sig. Miljöanpassningen genomsyrar stora delar av verksamheten och allt ifrån frukostmat till anläggningens elbil har rötter i en ekologisk och hållbar attityd. Svanenmärkningen innebär en uppsättning kriterier som anläggningen skall uppfylla. På Fagerudd är miljötänket dock en självklarhet! Vattnet, naturen och det unika lugn som finns därute är värt att vårda och ta hand om. Har ni en miljöpolicy i verksamheten och vill hitta en anläggning som motsvarar era riktlinjer, är Fagerudd rätt plats för er konferens!

Aktiviteter på Fagerudd

För att skingra tankarna och ge plats åt ny inspiration och kreativa influenser, har Fagerudd konferens ett rikt utbud aktiviteter för sina gäster. Flera av aktiviteterna innebär fysisk träning och en möjlighet att ta igen träningstid som uteblivit till förmån för arbete! Qigong, badminton, volleyboll och en uppsjö ytterligare alternativ finns tillgängliga! Fagerudds sporthall är någonting som ger oanade möjligheter för er som vill träna och utmana varandra under vistelsen! Anläggningen är fri att boka för alla Fagerudds gäster och för vissa blir den en samlingsplats för morgonträning innan dagens möten.
Att hålla kroppen i form och hjärnan alert, bidrar till bättre fokus och välmående. Det ökar era förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av er vistelse! Om träning inte är den aktivitet man helst vill ägna sig åt, har anläggningen också ett relax-hus med bastu för upp till 40 personer, bekväma möbler i rum med vattenutsikt, och 7 SPA-pooler ute på bryggan! Vill ni koppla av och njuta av eller intensifiera vistelsen med gym och träning? På Fagerudd finns alla möjligheter att få vad man söker!

Restaurang

Det händer mycket på Fagerudds anläggning vid Mälaren! Utöver konferenser och teambildningsträffar hålls allt ifrån bröllop till fester i lokalerna. Med ett kök i toppklass erbjuds besökare gourmeträtter, härlig frukost och dryck från hela världen!
Från matsalarnas vidsträckta fönsterpartier kan man blicka ut över Mälarens blanka vatten och drömma sig bort en stund. Under varma dagar väljer dock flertalet att ta med sig koppar och tallrikar ut på frukost-terrassen för att kunna njuta av maten till värmen från morgonljuset och den friska luften. Vintertid erbjuds istället en plats kring brasan i vackert utsmyckade lokaler.

Fagerudd konferens
Bredsandsvägen 63
749 48 Enköping

Tel: 0171-802 90
Fax: 0171-803 73
Mail: info@fagerudd.se