Ett besök på Krägga Herrgård är en magisk upplevelse. Den anrika platsen vid Mälarens strand är en oas för alla sinnen. De vidsträckta vyerna, luften, vattnet och arkitekturen, ger en försmak av vad som väntar! Ägorna täcker en 100 hektarsyta som är hemvist åt älg, räv, fasan, rådjur med flera. Här kan ni känna såväl kreativitet som stillhet och finna den harmoni som bäddar för framgångsrika möten och en behaglig helhetsupplevelse.

Beläget nära Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats, är anläggningen inom räckhåll oavsett varifrån man reser. Naturen och den magi som sänker sig över nejden är värd att att uppleva!

Sedan 1985 har Krägga Herrgård varit en plats för möten och konferens. Huvudbyggnadens nyklassicistiska stil har fått vacker interiör och moderna detaljer. Allt har noga valts ut med den fingertoppskänsla som krävs för att historia och nutid skall kunna förenas. I dessa lokaler har åtskilliga avtal slutits i skenet från levande ljus och till ljudet av trädens viskningar utanför spröjsade fönster.

Kreativa möten

Under en konferensvistelse på Krägga Herrgård finns ett flertal individuellt utformade möteslokaler tillgängliga. De största lokalerna rymmer upp till 300 personer och övriga ett varierat antal. Här finns stor kompetens inom konferens och varje lokal överträffar besökarnas förväntningar. Lokalerna är rymliga med stora ljusinsläpp och vacker utsikt. All modern teknik finns tillgänglig och strax utanför hittar ni sköna sittgrupper där ni kan varva ner och ta en paus för att fylla på batterierna. Färsk frukt och kylda drycker finns alltid framdukat.

Service är ett signum för Krägga Herrgård. I egenskap av konferensbesökare kan ni alltid ta kontakt med er konferensvärdinna om ni har några önskemål. Konferensvärdinnorna ser till att ni har vad ni behöver för era möten.

Aktiviteter

Det finns en lång tradition av teambildning på anläggningen och genom åren har man fått stor vana av att ta fram upplevelser och aktiviteter som bidrar till sammanhållning och förståelse. Utöver teambildning finns allt ifrån segling till matlagning, provsmakningar och fyrhjulsäventyr.

En nyhet är den vedeldade bastu som nu finns förtöjd vid bryggan. En perfekt plats för avkoppling efter en lång och inspirerande dag i mötesrummet!

Välkommen till Krägga Herrgård

Det finns värden som inte går att mäta i kvadratmeter, kronor eller tid. Krägga kan erbjuda konferens i eget hus, bröllopspaket, aktiviteter, restaurang, och helgvistelser. Samtidigt är det Kräggas atmosfär som gör upplevelsen till någonting omöjligt att klä i ord. Det närmaste är faktiskt magi! Krägga Herrgård skall upplevas personligen.

Krägga Herggård

Krägga Herggård

Läs mer om bokningsbolag och konferensanläggningar på vår samlingssida om konferens i Stockholm och Lidingö