Konferensanläggningar på och omkring Arlanda

Arlanda bjuder på ett rikligt utbud av fantastiska konferensmöjligheter på exklusiva hotell och natursköna anläggningar inom 15 minuter från flygplatsen. Det gynnar inte enbart deltagare från vida omkring, utan också alla ambitiösa och målinriktade företag som vill ha ut det mesta av en konferens. Anläggningar erbjuder inspirerande miljöer och moderna möteslokaler. Konferenshotell med möjligheter till effektiva dagkonferenser finns alldeles intill flygplatsen, och det krävs inte många minuter för att hitta en alternativ anläggningar om så önskas. Arlanda kallas ofta för Nordens knutpunkt, och det är inte alls överraskande. Här knyts ett flertal länder och mängder av företag och individer samman för att dela sina drömmar och driva sina verksamheter mot global tillväxt. Tack vare de breda valmöjligheterna av konferensanläggningar på och omkring Arlanda finns det möjlighet för alla att utvecklas och sprida sina budskap till en bredare skara.

Konferens Arlanda - Mötesbranschen

Boka konferens på eller i närheten av Arlanda

När det är dags att boka en konferens finns det lyckligtvis ett flertal stora aktörer som tillhandahåller tjänster för konferensförmedling och bokning. Erfarna och professionella medarbetare med goda insikter i vad som krävs för framgång hjälper dig att ta fram ett koncept som är perfekt anpassat för de ändamål som ska stärka ditt företags framtid. Du kan få hjälp med allt från grundläggande behovsanalys till avancerad detaljplanering. Aktörerna hjälper till att utforma kravspecifikationer, hantera förfrågningar, genomföra prisförhandlingar och färdigställa bokningar. Hur stor konferensen än ska vara och vilket mål som än eftersträvas finns det alltid en lösning för dig. Hur fantastisk design som än önskas eller vilka aktiviteter som än ska utföras kommer du få professionellt stöd och lättsmält rådgivning igenom varje steg.

Naturligtvis kan du vända dig direkt till anläggningen för att boka konferens på eller omkring Arlanda. Oavsett om det är ett exklusivt hotell eller en naturnära herrgård som är föremål för konferensen finns det någonting för alla. Personalen på anläggningarna har lång erfarenhet av att anordna konferenser och har angivna strukturer för att göra er konferens till den bästa möjliga. Du får hjälp i varenda steg från början till slut, och på vägen har du tillgång till fantastisk rådgivning och skräddarsydda lösningar.

Romantisk weekend på eller i området kring Arlanda

Ta en titt på möjligheterna för en fantastisk och romantisk weekend på eller i området kring Arlanda. Välj fritt bland exklusiva hotell och naturnära herrgårdar. Boka rum för en eller flera nätter och njut av varandras sällskap tillsammans i Sveriges mest levande stad. När det är dags att ge kärleken lite extra omvårdnad är det i området kring Arlanda du finner den som starkast. Här finns möjlighet för upplevelser av högsta kvalité, fantastiska middagar och exklusiva boendealternativ.

Skräddarsy er romantiska weekend med hjälp av professionella bokningsförmedlingar. Specifika önskemål kan uppfyllas såväl av bokningsbolagen som av anläggningarnas personal. I området på och i närheten av Arlanda finns alla möjligheter till en romantisk weekend som tar kärleken till en ny nivå. Det enda ni egentligen behöver veta är hur länge ni ska stanna – resten kan ordnas tack vare fantastisk service och trevliga människor som vill det bästa för er samvaro.

Och när ni ändå är i närheten av flygplatsen kanske en romantisk weekend ska toppas med en kärleksresa till Bali?

Golf i närheten av Arlanda

Konferens Golf ArlandaI närheten av Arlanda finns golfbanor av hög kvalité anpassade för såväl professionella utövare som nybörjare. Här finns Sveriges 29:e bästa bana med landets kanske främsta greener. Prova på kvalitativa träningsbanor för alla klasser och njut av naturnära golfupplevelser för alla naturvänner. När höstmörkret kryper inpå kan du dessutom njuta av norra Europas största elljusbana. Alla med kärlek till golf kan njuta av fantastiska rundor på toppmoderna banor designade av professionella och välkända golfbanedesigners. Avslappnande golf i skinande sol och vacker natur varvas med tuffa utmaningar för att ge alla någonting att njuta av.

2007 och 2008 anordnades två internationella tävlingar på Arlanda Stad Golfklubb, Scandinavian Masters och SAS Masters, vilket gjorde banorna erkända som mycket fin och utmanande av internationella proffs. Detta medförde förstås ett rykte i golfsverige som en av de främsta banorna i landet. Populariteten tog fart, och till denna dag är det många som varje år tar del av de moderna banorna i och omkring Arlanda.