Omdömen: 4.1 (300 omdömen)

Adress: Loviksvägen 1, 181 90 Lidingö, Sverige

Telefon: 08-506 180 00

Webbplats

Villa Lovik – Hotell & Konferens bild på hemsidan.

Villa Lovik är ett konferenshotell beläget på Lidingö, en ö i Stockholms skärgård. Det är ett ställe som erbjuder en känsla av skärgård och lantliv samtidigt som det endast ligger 15 minuter från centrala Stockholm. Hotellet har nyrenoverade möteslokaler och hotellrum, och i restaurangen serveras mat av hög kvalitet med utsikt över havet. Villa Lovik har även en spaavdelning där gäster kan njuta av behandlingar, en utomhuspool som håller 38 grader och en relaxavdelning.

För de som är intresserade av aktiviteter finns möjligheten att spela padel eller delta i olika gruppaktiviteter som syftar till att stärka gemenskapen och inspirera till kreativitet. Hotellet erbjuder även särskilda evenemang och paketerbjudanden.

Villa Lovik har 73 hotellrum, inklusive fyra sviter, och beskrivs av gäster som ett ställe med vackra omgivningar och en fantastisk utsikt över inloppet till Stockholm. Hotellet får även positiva omdömen för sin mat, service och atmosfär.

Hotellet är en del av Stockholm Meeting Selection, en grupp av mötesplatser i Stockholm, och deltar i evenemang som Stockholm – European Capital of Gastronomy 2023. Detta initiativ syftar till att lyfta fram Stockholm som en gastronomisk destination och bidra till en hållbar samhällsutveckling.

För bokningar och erbjudanden kan intresserade besöka Villa Loviks webbplats eller kontakta dem via e-post eller telefon. Hotellet ligger på Loviksvägen 1, 181 90 Lidingö.

Rofyllda weekends på Villa Lovik, 15 min från Stockholm city

Villa Lovik – Hotell & Konferens bild på hemsidan.

Villa Lovik är ett hotell beläget på Lidingö, cirka 15 minuter från Stockholm city. Det erbjuder en avkopplande miljö med sköna hotellrum och en spa-avdelning. Gäster kan njuta av delikata middagar med havsutsikt och tillbringa tid tillsammans i en rofylld atmosfär.

Hotellet har en ny relaxavdelning, Spa by Villa Lovik, där besökare kan uppleva olika behandlingar, bastu och en utomhuskälla som håller 38 grader året om. För de som önskar motion finns ett fräscht gym och en strandpromenad lämplig för morgonpromenader.

Villa Lovik erbjuder även möjligheter för konferenser och kickoffs, med fokus på att skapa en miljö för full koncentration och effektivitet. För de som söker en mer privat weekendupplevelse finns olika paket att boka, inklusive alternativ med spa och olika aktiviteter.

Hotellets adress är Loviksvägen 1, 181 90 Lidingö, och de kan kontaktas via telefon eller e-post för bokningar eller förfrågningar. Villa Lovik är en del av Stockholm Meeting Selection AB.

Hundvänligt | Hela familjen är välkommen | Villa Lovik, Lidingö

Villa Lovik – Hotell & Konferens bild på hemsidan.

Villa Lovik i Lidingö presenterar sig som ett hundvänligt boende där hela familjen, inklusive hundar, är välkomna att bo. Detta gäller även i de allmänna ytorna samt restaurangen. För att göra vistelsen bekväm för hundar erbjuder Villa Lovik ett paket som kallas ”Best Friend”. Detta paket inkluderar tilläggsstädning, lån av matskål och hundbädd samt hundgodis. Dessutom donerar de 50 kronor till Hundstallet i Bromma för varje paket som köps.

Gäster som har med sig ledarhundar är också välkomna och för dessa tillkommer ingen extra avgift. Det finns dock en begränsning på maximalt två hundar per rum och det kan finnas tillfälliga restriktioner.

Villa Lovik erbjuder även möjligheter för konferenser och uppmanar intresserade att boka sina möten eller kickoffs för att ha fullt fokus på det kommande året efter nyår. De har även specialerbjudanden för konferenser och uppmanar besökare att skicka förfrågningar för mer information.

För de som är intresserade av en privat weekendupplevelse finns det möjlighet att boka detta direkt på Villa Loviks hemsida. Villa Lovik är en del av Stockholm Meeting Selection AB och de uppmuntrar besökare att prenumerera på deras nyhetsbrev för att få tillgång till unika erbjudanden.

Kontaktinformationen för Villa Lovik är också tillgänglig, inklusive adress, telefonnummer och e-postadress. De uppmanar även besökare att följa dem på sociala medier för att hålla sig uppdaterade om aktuella händelser och erbjudanden.

Hotellrum med vacker vy över vattnet

Villa Lovik – Hotell & Konferens bild på hemsidan.

Villa Lovik i Lidingö erbjuder en vistelse med utsikt över Stockholms inlopp. Anläggningen har 64 hotellrum med totalt 76 bäddar där gäster kan vila över natten. Förutom standardrum finns det även sviter och juniorsviter, som är designade för att ge en extra lyxig upplevelse. Sviter har dubbelsängar och vissa även en bäddsoffa, medan juniorsviter erbjuder en sällskapsdel och bekvämligheter som morgonrock och tofflor.

Det finns rum som ligger i närheten av parkeringen, padelbanor och receptionen. Vissa rum erbjuder tillgång till SPA-faciliteter och har utsikt över havet och en utomhuspool. Standard queenrum och dubbelrum har naturfärger och en del har utsikt över fjärden och skärgården. Det finns även enklare enkelrum tillgängliga.

Gästerna kan njuta av olika aktiviteter på Villa Lovik, inklusive träning i gymmet, promenader längs stranden, SPA-behandlingar, boule och biljard. Det finns även möjligheter för fredags-spa med lunch och olika tillvalspaket för att förbättra vistelsen.

Villa Lovik kan också erbjuda faciliteter för fester och evenemang. De har konferenserbjudanden och möjligheter för att boka privata weekendupplevelser. Gäster som är intresserade av att hålla sig uppdaterade om erbjudanden kan prenumerera på nyhetsbrevet.

Adressen till Villa Lovik är Loviksvägen 1, 181 90 Lidingö och de kan kontaktas via telefon eller e-post. Villa Lovik är en del av Stockholm Meeting Selection AB.

Läs mer om Ellery Beach House Lidingö Stockholm här.

Erbjudanden på Villa Lovik på Lidingö, 15 min från Stockholm

Villa Lovik – Hotell & Konferens bild på hemsidan.

Villa Lovik är en anläggning belägen på Lidingö, cirka 15 minuter från Stockholm. De erbjuder en rad olika tjänster och faciliteter, inklusive konferensmöjligheter, weekendvistelser, olika aktiviteter, middagar och hotellrum. På deras webbplats kan besökare hitta aktuella erbjudanden som rör dessa tjänster.

Bland erbjudandena som presenteras finns möjligheten att njuta av ett fredags-spa med lunch, där gästerna kan börja helgen med en italienskinspirerad lunchbuffé följt av avkoppling i spaet. De erbjuder även olika tillvalspaket som kan göra en hotellweekend ännu mer minnesvärd. För de som önskar arrangera fester och evenemang erbjuder Villa Lovik alternativ som passar olika typer av sammankomster, från små personliga middagar till större fester. De har även teambuilding-aktiviteter där gäster kan baka sin egen pizza eller göra sin egen Salsiccia & Tiramisu.

Villa Lovik uppmuntrar även till att boka konferenser och kickoffs för att få fullt fokus på det kommande året efter nyår. De har ett utbud av konferenserbjudanden och uppmanar intresserade att skicka förfrågningar för mer information.

De som är intresserade av att hålla sig uppdaterade om erbjudanden och nyheter kan prenumerera på Villa Loviks nyhetsbrev. För ytterligare kontakt och information, tillhandahåller Villa Lovik kontaktuppgifter såsom adress, telefonnummer och e-postadress på sin webbplats. Villa Lovik är en del av Stockholm Meeting Selection AB.

Läs artikeln om ämnet Hur kan du jobba med personlig utveckling? här.

Julmiddag på Villa Lovik, Lidingö – med bakaktivitet

Villa Lovik – Hotell & Konferens bild på hemsidan.

Villa Lovik erbjuder en julmiddag med italienska smaker på Lidingö. Under perioden 21 november till 16 december serveras en julinspirerad meny och gottebord, där gästerna kan njuta av maträtter med italienska influenser. Middagen är tillgänglig från måndag till torsdag som en trerätters meny inklusive gottebord, och på fredagar och lördagar som en fyrarätters meny, även den inkluderande gottebordet.

Priset för middagen är 685 svenska kronor per person, medan barn under 8 år äter gratis och de under 12 år får halva priset. Villa Lovik erbjuder också julvistelser som inkluderar julmiddag, prosecco, frukostbuffé och tillgång till spa med bland annat varm utomhuspool och bastu. Dessutom kan julmiddagen kombineras med möten eller kickoffs i Villa Loviks mötesrum, och de erbjuder skräddarsydda upplägg för både stora och små grupper.

För bokning och mer information kan intresserade kontakta Villa Lovik via e-post eller telefon, eller genom att fylla i ett formulär på deras hemsida. Villa Lovik är en del av Stockholm Meeting Selection AB och ligger på Loviksvägen 1, 181 90 Lidingö. De uppmuntrar även till att boka konferenser och kickoffs inför 2024 och erbjuder även privat weekendupplevelser.