Konferens Bålsta  - Mötesbranschen

Konferensanläggningar i Bålsta

När det är dags att konferera i stockholmstrakten rekommenderas någon av de kompletta anläggningarna i Bålsta. Du får inte bara en anläggning med de bästa förutsättningarna för en framgångsrik konferens, utan även en småstadskänslan i en rogivande miljö samtidigt som hotell och herrgårdar gnistrande av lyx och spetsade med den modernaste utstrustningen. I Bålsta hittar du det mest exklusiva hotellet med praktiska konferenslokaler utrustade med all den senaste tekniken som gör en toppmodern lokal till en ultimat konferenslokal.

Låt dig hänföras av småstadsidyllens skönhet i en exklusiv mix av toppmoderna konferenshotell och klassiska herrgårdar omgivna av stockholmstraktens underbara natur där den är som allra vackrast. Ska ditt företag konferera i Bålsta bör du ta en närmare till på de marker som en gång tillhörde den svenska konungen. Det finns oerhört inbjudande anläggningar i Bålsta strax utanför Stockholm, där historia möter framtid och företag bygger upp idéer för att växa i kreativa miljöer. Vad sägs om sagolika slottsmiljöer i grönskanden natur eller en avsides konferens på en egen liten ö?

Sätt en guldkant på tillvaron genom att konferera på Bålstas egen guldanläggning – ett meriterat konferenshotell med klassisk och modern touch som har gjort sig mycket populärt som konferensanläggning.

Boka konferens i Bålsta

Bålsta är en idyll i utkanten av Stockholm, närmare bestämt 3,5 mil norrut och en perfekt blandning av Stockholms lyxiga storstadskänsla med oändliga möjligheter och den uppländska naturen när den är som allra skönast. Viktigt att inte förglömma är att när du ska boka en konferens i Bålsta har du tillgång till hela spannet av kompetens som Stockholm har att erbjuda. Det finns konferensförmedlingar med lång erfarenhet av lyckade företagskonferenser och bokningsbolag med bredare kunskap och personlig service. Du kan få gedigen experthjälp med allt från den grundläggande behovsanalysen och evenemangsplanering till bokning och rådgivning på plats.

Naturligtvis kan du kontakta en anläggning direkt utan mellanhand. Vet du vart företaget ska vara och har en grundläggande plan för hur konferensen ska se ut kan det till och med vara smidigare att gå direkt till anläggningen. Viktigt att lägga på minnet är att det står dig fritt att ta dig an ansvar för en konferens. Varje anläggning har paketerbjudanden som innebär att du inte behöver göra någonting så länge du själv inte vill. Du kan få professionell hjälp med varenda steg i planeringen direkt på anläggningen, så det finns ingen anledningen för dig att anstränga dig mer än du behöver.

Romantiskt weekend i Bålsta

Hitta tillbaka till varandra, återtänd lågan som förde er samman eller bara förnya känslan en aning och sätt vardagen i gungning för en stund. En romantisk weekend i Bålsta kommer att bli oförglömlig. Ta del av de mest exklusiva hotellen i livfulla omgivningar eller de fantastiska och naturliga herrgårdsmiljöerna där historia möter framtid i fantastiskt vackra anläggningar. Varva härliga upplevelser i grönskande natur med romantiska middagar, levande ljus och vacker musik för att göra er weekend till den mest oförglömliga någonsin. Krydda med lite nervkittlande upplevelser och promenader längs småstadsidyllens vackra miljö och insup den vackra landskapet. Låt den uppländska naturen föra dig och din partner ännu närmare varandra.

Golf i Bålsta

golf-konferens-motesbranschen-balstaSveriges bästa golfbana enligt den internationellt ansedda tidningen Golf Digest ligger i närheten av Bålsta. Banan heter Bro Hof och är inte bara designad av en av Sveriges främsta golfbanedesigners, utan även så väl ansedd att den har lockat både amatörspelare och professionella golfare över hela världen.

Utbudet av banor i Bålsta bjuder på utmanande greener och vidsträckta hedmarker som påminner mycket om de klassiska brittiska banorna. Här kan du hitta inspiration och harmoni som ger dig ny energi för både liv och lust, samtidigt som du utmanar både sinne och kropp i en golfupplevelse som inte har sin like någon annanstans i Sverige. Bli ett med klubban och bollen, känn hur bollen viner iväg genom luften, känn kraften i slaget och släpp alla vardagens åtaganden och bekymmer för en stund. I Bålsta är det naturen och golfupplevelsen som står i fokus. Du är värd att få slappna av en längre stund.