Konferens Boxholm - Mötesbranschen

Den gamla bruksorten Boxholm är fortfarande i högsta grad en sprudlande ort med mycket på gång, mycket att se och mycket att göra. Bruket är numera uppdelat i olika aktiebolag, men de gamla brukslokalerna ligger kvar, och det finns även ett museum på platsen för dig som är intresserad av den gamla goda tiden. Centrum erbjuder också massor av små butiker, en simhall och en pendeltågsstation för enkel pendling till större städer i närheten. Dessutom är naturen runt knuten fantastiskt vacker med sjön Sommen och dess skärgårdslika miljö, vandringsleder och naturnära aktiviteter.

Även för en konferens passar Boxholm och trakterna kring orten fint. Här finns många möjligheter för dig som behöver ett lugnt och inspirerande ställe att möta kollegorna på.

Golfbanor i Boxholm

Golf Konferens - Mötesbranschen BoxholmDen golfintresserade konferensgästen gör absolut rätt i att ta med sig sin golfbag till konferensen. I trakterna kring Boxholm finns flera golfbanor, bland annat Flemminge Golf, som ligger bara några kilometer utanför centrum. Här finns en vacker 9-hålsbana, en golfshop och dessutom erbjuds en mötesservice som inkluderar både mat, konferenslokal för hela gruppen samt golfspel. Kanske kan det vara något för de som vill ha ut så mycket som möjligt av sin tur till Boxholm?
Ett annat alternativ är Mjölby Golfklubb som har en bana med 18 hål i skogs- och parkmiljö. Flera av hålen är lite knepiga, men utmanande för både nybörjare och gamla rävar. På anläggningen ligger även mysiga Hotell Miskarp, så att du kan övernatta direkt på banan.

Romantisk weekend i Boxholm

Det förälskade paret som vill ta en liten paus från vardagen och bara ägna sig åt varandra kommer säkerligen känna sig välkomna i Boxholm. Här finns gott om trevliga matställen för romantiska middagar med levande ljus och rödvin, mysiga hotell för bekväm övernattning och aktiviteter som passar både de kulturintresserade och de som hellre vill ha action.
Känner ni för att strosa genom den lilla orten och titta in i unika butiker fyllda med hantverk och vackra saker, så kan till exempel Linnefors Krukmakeri rekommenderas varmt. Här säljs fina keramiksaker, allt handgjort och unikt. För ullprodukter från egna får finns Elita Product, här säljs bland annat ullvästar, tofflor, jackor och kramdjur i naturlig ull.
Naturum är ett besökscentrum bredvid den populära fågelsjön Tåkern, detta fina ställe passar er som vill uppleva naturen och samtidigt rasta benen. Här finns guidade turer, ett informationsspäckat centrum och fina vandringsleder över stock och sten.

SPA och hälsa i Boxholm

Badhotellet i Tranås är det ultimata stället för ren avkoppling. Här finns flera olika paket för dig som behöver glömma vardagen och låta kropp och själ återhämta sig. Du kan till exempel inleda med ett svettigt träningspass i det moderna och välutrustade gymmet. Sen tar du det vidare med antingen en hel sparitual, som innehåller allt från tvagning och fotbegjutning till torrbastu och blixtbegjutning. Eller så låter du någon annan göra jobbet och njuter av en massage eller annan behandling.

Konferensbokning i Boxholm

Du som är intresserad av att arrangera konferens i trakterna kring Boxholm gör rätt i att låta internet hjälpa dig att undersöka de olika möjligheterna som finns. Det beror helt på era krav som företag vilket ställe som passar bäst. Önskar ni roliga, fartfyllda aktiviteter till konferensen, är maten viktig, vill ni ha tillgång till pool, är det en dags- eller en övernattningskonferens. Valen är många, så det gäller att veta vad man vill. När dina efterforskningar har pekat i en riktning är det lättast att du tar kontakt med hotellet direkt för att boka. Detta görs lättast på telefon, men du kan såklart också skicka ett mail.

Konferensanläggningar i Boxholm

De vackra omgivningarna runt Boxholm erbjuder många möjligheter för konferensintresserade föreningar och företag. Här är några exempel:

Hotell & Konferens Lugnalandet
Lugnavägen 4
573 34 Sommen
Tel: 0140-30000
www.lugnalandet.se

Precis som det låter är en konferens på Lugnalandet just lugn. Här har ni skogen runt knuten och kan njuta av den goda maten, de bekväma rummen och den förstklassiga servicen. Konferenslokalen är utrustad med allt man behöver för ett lyckat möte: dvd, overhead, PC-kanon, WIFI och godis.

Hotell och Konferens Miskarp AB
Hotell Miskarp
595 92 Mjölby
Tel: 0142-80350
www.hotellmiskarp.se

Mitt på Mjölbys Golfklubbs bana ligger detta fina trestjärniga hotell. Här kan konferensgästerna varva intensiva möten med rogivande rundor på golfbanan. Möteslokalerna är moderna och ljusa, och utrustade med allt ni kan tänkas behöva för ett lyckat möte.

Hotell Sommarhagen
Malexander
590 14 Boxholm
Tel: 0142-30037
www.sommarhagen.se

I den fantastiskt fina miljön runt Sommarhagen kan ni konferera i avskildhet. Här är det lätt att låta kreativiteten flöda och verkligen kasta sig in i de mötespunkter som måste bockas av. Konferensrummen ligger i en historisk miljö från 1700-talet, men är utrustade med WIFI, projektor och all annan modern utrustning.

Badhotellet Spa & Konferens Hotel
Badhotellet
Box 452
573 25 Tranås
Tel: 0140-46200
www.badhotellet.com

Badhotellet har plats för riktigt många konferensgäster, upp till 250 stycken, men det finns också lokaler för er som inte är riktigt så många. Här håller ni möten på en lugn plats, nära skog och vatten, där ni kan koncentrera er på det som måste göras. Hotellet erbjuder både roliga aktiviteter och spa-grejer som avbrott i mötena.

Kvarnparken
Mjölby Konsert & Konferens AB
Box 72
595 21 Mjölby
Tel: 0142-16900
www.kvarnparkenkonferens.se

En liten bit utanför Boxholm ligger coola Kvarnparken Konsert & Konferens, som är en toppmodern konferensanläggning där alla önskningar går i uppfyllelse. Här ingår full service, smaskig mat och dryck samt grym underhållning, allt beroende på hur ni vill ha det. Konferensrummen har allt som behövs, och på kvällen kan nattklubben leverera stämning istället.

Himmelsby Gårdshotell
Himmelsby Gårdshotell
590 17 Mantorp
Tel: 013-331244
www.himmelsbygardshotell.se

Här har ni som företag en unik chans att hålla konferens på ett rofyllt ställe som sprudlar av kreativitet och inspiration. Anläggningen har en fantastisk restaurang, ett förstklassigt hotell och flera olika konferenspaket, beroende på vad ni är ute efter. Som efter-mötet-aktivitet kan man antingen hänga i spaet, ta en promenad eller köra den populära ”Gårdskampen”.