Konferens Grebbestad

”Grebbestad är den lilla pärlan med det stora utbudet”, så lyder rubriken på Grebbestads hemsida och visst måste man hålla med, när man ser hur vackert det är och hur allt från kajakpaddling och ostronkurser till Grönemadsdagen och antikvitetshopping erbjuds i orten, som har cirka 1400 invånare och mest är känt för sina fisketrålare.

Även konferensgäster kommer garanterat att känna sig som hemma i Grebbestad. Här blir man direkt inspirerad till stordåd, ivrigt påhejad av de många anläggningarna som erbjuder totalpaket för lyckade möten.

Golf  Grebbestad

Golfbanor i Grebbestad

För alla som gärna går en runda eller tre golf när de är på jobbresa med konferens eller avkopplande semester för den delen, så gör Grebbestad ingen besviken. Ungefär tio minuter utanför Grebbestad ligger nämligen Mjölkeröds golfbana. Banan ligger väl inpassad i det vackra bohuslänska landskapet och har 18 hål och passar både för duktiga, erfarna golfspelare och för de som just börjat sin golfkarriär.
På området finns dessutom Café 9, ett litet krypin vid hål 9 där man kan ta en drickespaus och vila benen innan rundan går vidare, och en golfkrog med både dagens rätt med flera alternativ varje vardag och a la carte på helgerna. En golfshop, möjlighet att ta golflektioner, en driving range och boende i närheten hjälper också till att göra Mjölkeröds GK ett populärt ställe för alla golffantaster.

Romantisk weekend i Grebbestad

En helg i kärlekens spår i Grebbestad skulle till exempel kunna bestå av sol och bad, om det är rätt tid på året vill säga. Det finns nämligen gott om badplatser i området kring Grebbestad. Vill ni hellre vara på vattnet än i det, så kan ni testa en båttur med hummerfiske, kajakpaddling eller ta en kurs i sjönavigering.
Om man hellre vill göra av med lite pengar på shopping, så kan man ta sig till Grebbestad Bryggeri, som tillverkar öl några meter från havet med hantverkskunnande och passion. Ta med dig några flaskor hem som souvenir till exempel.

SPA och hälsa i Grebbestad

Även om man kommer till Grebbestad för att koppla av och slippa vardagen, så kan det ändå vara skönt att hålla igång och ta hand om sin kropp. På TanumStrand kan man göra just det på ett lyxigt och avkopplande sätt.
Här finns nämligen ett modernt gym utrustat med allt man behöver för ett svettigt träningspass som får endorfinerna att flöda; löpband, fria vikter, cyklar, crosstrainer och multimaskiner. Bor man på hotellet så ingår dessutom gymmet som en extra fördel.
Efter gymmet kan det vara härligt att låta ett proffs knåda igenom musklerna genom att boka en massage i TanumStrands spa. Man kan också få en kroppsinpackning, en ansiktsbehandling, fotvård eller kroppsscrub.
Det finns dessutom möjligheter till olika sparitualer som med fördel utförs i grupp, antingen med kollegorna som också är på konferens, eller vänner eller partnern.

Konferens Grebbestad

Konferensbokning i Grebbestad

Att boka konferens i Grebbestad är ingen konst. Man börjar med en ordentlig researchrunda för att försöka slå fast vilken av alla lokaler som finns kommer att passa bäst för dig och din grupp. Detta beror såklart på en mängd olika faktorer, allt ifrån boendekrav, aktivitetsönskningar, läge och prisklass.
Nu för tiden erbjuder många ställen sina blivande gäster att genomföra även en konferensbokning direkt på nätet, ungefär som man gör när man bokar hotellrum. Det är naturligtvis en smidig lösning, men ofta kan det ändå krävas ett personligt samtal med personalen på plats, eller i alla fall ett email där man diskuterar detaljer så som måltider, ankomst, möblering i salen och så vidare. När bokningen är klar är det bara att packa ner kostymen i portföljen och ge sig av på konferens.

Konferensanläggningar i Grebbestad

I Grebbestad och dess omedelbara närhet finns många alternativ för dig som behöver planera och arrangera konferens för ditt företag eller förening. Nedan följer några exempel på hotell, restauranger och lokaler som kan ta emot små och stora grupper mötesdeltagare.

Grebbestadfjorden turist & konferens
Rörviksvägen 6053
457 95 GREBBESTAD
052561211
www.grebbestadfjorden.com

Soliga Grebbestadfjorden Turist & Konferens erbjuder en hel uppsjö med paket för att du säkert ska kunna hitta något som passar just dig. Det finns för heldagar och för halvdagar och för er som till och med vill övernatta. All mat (frukost, lunch, middag plus fikor) och dryck ingår också i priset så att ni ska slippa tänka på det. Som ett roligt avslut på en produktiv dag kan man bland annat gå på ostronprovning eller ta ett dopp i vedeldad badtunna.

Grebys Fisk & Skaldjursrestaurang
Strandvägen 1
457 72 GREBBESTAD
0525-14000
www.grebys.se

Grebys är ett nyrenoverat tjusigt ställe som ligger precis vid havet i Grebbestad. Här har man inrett med känsla och skapat 9 individuella och unika rum som konferensdeltagare får samsas om. Det finns sammanlagt 27 lyxiga bäddar, wifi och platt-tv på alla rum dessutom. Maten som serveras i baren eller i restaurangen är hemmalagad och håller hög klass. Kockarna på Grebys försöker använda så mycket ekologiskt och närproducerat som möjligt.

Hotel Tanums Gestgifveri
Apoteksvägen 7
457 32 TANUMSHEDE
0525-290 10
www.hoteltanum.se

Några kilometer utanför Grebbestad ligger härliga Tanums Gestgifveri med anor från 1663. Här har både kungligheter och andra celebriteter mötts genom åren, och nu har alltså turen kommit till dig och ditt företag. Med hjälp av en egen konferensvärd går det enkelt att ordna konferens eller möte här. Lokalerna är gammeldags stilfulla, men utrustade med modern teknik så att mötet kan hålla hög nivå. Maten anpassas efter era önskemål och kan vara skaldjursbetonad, italiensk eller varför inte svenskt 1700-tal?

TanumStrand
Tanumstrand
457 95 GREBBESTAD
0525-190 00
www.tanumstrand.se

Hos TanumStrand handlar ett möte inte bara om att mötas, här kan man andas in den friska salta luften och med fördel stanna upp för att njuta av de vackra solnedgångarna. De finns flera olika konferensrum och mindre grupprum att välja mellan, beroende på hur många ni är. Boendet finns också i närheten, antingen i stuga eller på hotell, och maten är vällagad och utsökt. Dessutom finns det många aktiviteter efter avslutade möten, till exempel kajakpaddling, sibirisk banya och ostronskola.