Vid Kattegatts kustlandskap ligger Halland, som med sitt havsnära läge bjuder på varierande konferensmiljöer. Vissa halländska konferensanläggningar gränsar mot havet medan andra ligger längre inåt landet men fortfarande i lika naturskön miljö.

Konferensanläggningar i Halmstad

I residensstaden Halmstad, även kallad Golfhuvudstaden, finns många spännande konferensmiljöer för alla tänkbara konferenser och möten. Nedan presenteras ett antal av dessa.

Konferens Halland - Mötesbranschen

Hotel Tylösand

Hotel Tylösands konferensanläggning härstammar från år 1906 och har under sin drygt hundraåriga historia samlat på sig massor av erfarenhet av professionella möten! Med tre medelstora konferenslokaler varav två går att slå ihop till en större, samt en konferenslokal som rymmer upp till 750 deltagare, är Hotel Tylösand en komplett anläggning för professionella möten med hotell, restaurang, spa samt nöje.

Tylebäck Kursgård

Med anor från tidigt 1900-tal har Tylebäck utvecklats under årens lopp och kan idag erbjuda en naturnära konferensmiljö som också lämpar sig för teambyggande aktiviteter och rekreation. På ägorna finns nio konferenslokaler där den största lokalen rymmer maximalt 150 personer. Utöver dessa lokaler tillkommer tio grupprum så det finns gott om mötesrum på Tylebäck, som förutom små och stora konferenser även arrangerar mässor och event! Tylebäck har även ett hotell, en restaurang, ett gym samt en salong där du kan få massage och ansiktsbehandlingar.

Halmstad Arena

Halmstad Arenas olika idrottshallar fungerar även som konferenslokaler och rymmer allt från ett par hundra deltagare till 4 500 personer. Arenan har också ett antal mötesrum i varierande storlek och kan tack vare sin arenarestaurang tillhandahålla med mat och dryck i samband med konferenser. Oavsett om planerar för ett mindre möte med uppemot dussinet deltagare eller en stor konferens med flera tusen deltagare har Halmstad Arena en lösning för dig!

Konferensanläggningar i Falkenberg

Falkenberg Strandbad

Genom att titulera sig landets lyxigaste spahotell har Falkenberg Strandbad satt ribban högt och även när det gäller konferenser slår man på stort. Fördelat på två våningar har anläggningen inte mindre än 13 konferenslokaler och mötesrum. De två största lokalerna har en maxkapacitet på 280 respektive 260 deltagare och man erbjuder flera olika färdiga konferenspaket men du kan också kontakta en konferenssäljare för att skräddarsy din egen konferensupplevelse. Konferensanläggningen samsas med en prisbelönt spaavdelning, ett hotell och en restaurang, vilket gör detta till ett utmärkt val för konferenser och affärsmöten!

Grand Hotel Falkenberg

Grand Hotel Falkenberg har fem primära konferenslokaler, varav den största har en maxkapacitet på 200 personer i biosittning, men också en del andra lokaler som med fördel kan användas till konferenser, möten och andra evenemang. Hotellet byggdes 1931 och på platsen låg tidigare ett garveri. Idag är det istället en plats för professionella möten med tillgång till modern teknik, samt hotell och restaurang.

Gits Gård

På Gits Gård är en renoverad gård som har anpassats för professionella möten. Det är idag en konferensanläggning i lantlig miljö som andas arbetsro, avkoppling och produktivitet. Belägen strax utanför Falkenberg, har gården en trädgård med dubbla badmöjligheter i form av utomhuspool och vedeldad badtunna. Gården erbjuder en unik och spännande konferensmiljö då lokalerna inkluderar ett stall, en hönsgård och en loge som alla tre har byggts om till moderna, fräscha konferenslokaler!

Konferensanläggningar i Kungsbacka

Tjolöholms Slott

Konferens Halland - Tjolöholms slottEn och en halv mil söder om Kungsbacka ligger Tjolöholms Slott, vars egendom har en historia som går tillbaka ända till 1200-talet! Idag fungerar slottet bland annat som konferensanläggning och på denna natursköna och historiska plats arrangeras slottskonferenser med möjlighet till diverse teambyggande aktiviteter.

Golf i Halland

Halmstad kallas för Golfhuvudstaden av en anledning: det är en av Sveriges golftätaste städer. Med sex stycken 18-hålsbanor, flera pay and play-banor samt en av de bästa träningsanläggningarna i världen, är Halmstad och Halland ett vattenhål för alla golffantaster!

Kungsbacka Golfklubb

Kungsbacka Golfklubbs golfpaket innehåller bland annat hyra av konferenslokal med modern standardutrustning, som har en maxkapacitet 30 personer. Förutom golfspel finns också möjligheter att bada bastu eller ta en promenad vid havet.

Halmstad Golfklubb och Hotel Tylösand

Med fyra konferens- och möteslokaler med upp till 80 personer i biosittning i den största, samt en av Europas bästa golfbanor, är Halmstad Golfklubb ett givet konferensalternativ för den inbitne golfaren! Tack vare närheten till Tylösand kan Hotel Tylösand erbjuda en förstklassig konferens-, hotell- och golfupplevelse!

Tylebäck Kursgård

Tylebäck erbjuder möjligheten att skapa ett eget golfpaket med trestjärnigt hotellboende och en golfrunda hos antingen Haverdals GK, Holms GK, Halmstad GK eller Ringenäs GK, alternativt på Vilhärads kort- eller långhålsbana eller Volkswagen Golfarena. Möjligheterna är många!