Lidköping är en historisk sjöstad och staden har lockat besökare ända sedan medeltiden. På grund av att Lidköping varit en stad att räkna med under så lång tid så präglas staden av genuint hantverk och tradition som går långt tillbaka i tiden. Lidköping är kanske mest känt för sitt porslin och staden har en porslinshistoria som är svår att tävla med. På Rörstrands museum hittar man en stor samling porslin där man lätt känner igen mormors gamla kaffekoppar och farmors finaste vas. Ett besök på Rörstrands museum är ett besök in i många av Sveriges hem genom tiderna och det vill man ju inte missa!

Konferens Lidköping  - Mötesbranschen

När man talar om Lidköping omtalar man det ofta genom att kalla det Läckö-Kinnekullebygden. Denna byggd består av Götene och Lidköping och erbjuder bland annat sagoslottet Läckö Slott, en svårslagen natur, mängder av historiska minnesplatser så som exempelvis medeltida kyrkor och hällristningar, utsiktstorn, vattenfall, kalkbrott och mycket annat.

Detta är en bygd som passar utmärkt för en konferens då bygden har så mycket att erbjuda i form av både sevärdheter och naturupplevelser. Läckö-Kinnekullebygden erbjuder sina sevärdheter inom korta sträckor så att man slipper färdas långväga mellan de olika sevärdheterna. Detta gör att det passar extra bra för en konferens som hålls över någon eller några nätter då man lätt kan hitta tid mellan mötena att ta sig ut och titta på allt vad bygden har att erbjuda utanför konferensanläggningens väggar.

Golfkonferens Lidköping

Att kombinera nytta med nöje är ett vinnande koncept för alla konferenser och att se till att erbjuda deltagarna på konferensen lite fysisk aktivitet är bra av många olika anledningar. Just golf är en sport som många utövar och det passar därför bra att boka in en golfkonferens.

Lidköping Golfklubb och Läckö Golfklubb är populära banor för golfare och båda banorna är både trevliga att spela på och välskötta. Lidköping Golfklubb har precis genomgått ett rejält ansiktslyft genom ombyggnad och modernisering, så om man vill spela golf på en ny uppfräschad bana så är det denna bana man ska välja att spela golf på.

Läckö Golfklubb anses ha av de allra bästa golfbanorna i Västergötland, så genom att ta sin konferens dit så kan man vara säker på att man får en golfbana som man kan njuta av. Deras golfbana erbjuder inte bara en bra bana, utan även golfspel under väldigt trivsamma former med naturupplevelser. Många av de 18 hålen ligger i vackra naturrum som ger golfrundan en extra fin inramning. Dessa faktorer i kombination med varandra gör att denna golfbana leder till en härlig golfupplevelse för alla inblandade.

Romantisk weekend Lidköping

När det handlar om romantik så är det bara du och din partner som vet vad som gäller då vi alla har så olika idéer, tankar och känslor om vad en romantisk weekend är och vad en romantisk weekend bör och ska innehålla för att kunna kallas just romantisk.

För vissa är det viktigt med plats medan andra inte bryr sig fullt lika mycket om just vart man tar sig när man ska åka iväg på tu man hand över en weekend. Lidköping kanske inte låter som det mest romantiska alternativet i jämförelse med de mer klassiska resmålen så som exempelvis Paris och Rom, men när man tar sig en närmare titt på vad denna bygd har att erbjuda så märker man snabbt att Lidköping med omnejd har precis allt det man behöver för en lyckad romantisk weekend.

Lidköping är ett härligt resmål och visst är det spännande att utforska Sverige lite mer även när det kommer till denna slags resor? Man behöver inte alltid sätta sig på ett flyg och ta sig till ett annat land för att en weekend ska bli romantisk, det går minst lika bra att rå om varandra i Lidköping som i Paris!

SPA Lidköping

I Lidköping kan man välja mellan ett par stycken olika SPA upplevelser när man besöker staden. Att unna sig SPA är en härlig lyx som passar bra när man är på semester. Ofta unnar vi oss inte denna slags vardaglig lyx när vi är hemma, men att passa på när man är iväg antingen på konferens eller på någon annan resa inom arbetet är en god idé då det ger lite extra energi samtidigt som det gör att man blir avslappnad.

Spa passar även utmärkt i kombination med en romantisk weekend på tu man hand då behandlingarna på SPA gör att man blir avslappnad på ett sätt som kan vara svårt att uppnå på egen hand. Med massage och andra behandlingar så kan ni lättare varva ner tillsammans så att det öppnas upp för tid tillsammans där ni kan ha fokus endast på varandra.

Konferensbokning Lidköping

För att boka in sig på en konferens i Lidköping så kan man antingen välja att ta hjälp av ett bokningsbolag eller så kan man kontakta vissa av anläggningarna på egen hand för att boka in sig på just deras anläggning. Beroende av hur många deltagare man blir och beroende av vad man önskar få ut av konferensen så finns det mer eller mindre passande anläggningar att boka konferens på i Lidköping.

Läckö Slott är ett populärt val i dessa trakter och på deras hemsida kan man göra en bokningsförfrågan direkt via sajten. På detta sätt så sparar man tid plus att man får svar snabbt utan några mellanhänder. Är det en större konferens man planerar så är det dock bättre att anlita ett bokningsbolag som kan sköta om det hela då det blir för mycket att ta hand om annars.

Konferensanläggningar Lidköping

Lidköping med omnejd erbjuder ett flertal olika alternativ att välja mellan för konferensen. Man kan utan svårighet hitta en konferensanläggning som passar ens syften och krav i dessa trakter så man erbjuds både golf, vacker natur, bra och trevliga boenden, mycket att se och göra plus bra mat och dryck.

Med närheten till Vänerns strand och till sevärdheter i toppklass så som exempelvis Läckö Slott så blir man inte besviken när man håller konferens i Lidköping. Här är det lätt att trivas och det är även enkelt att få in både effektiva möten och effektiv avslappning och underhållning för deltagarna.