Konferens Linköping - Mötesbranschen

Vad sägs om att förlägga konferensen i en av Sveriges mest kreativa och utvecklande städer? Linköping är en levande stad full av sevärdheter och utvecklande upplevelser som inspirerar till unika och kreativa lösningar på problem som tidigare såg omöjliga ut. Sveriges huvudstad för flygtillverkning har vuxit sig stark och tillhör nu toppen bland de städer som anses vara landets mest attraktiva städer. Här kan företag njuta av fantastiska miljöer för unika helhetsupplevelser. Konferenshotellen i city erbjuder exklusiva konferenslokaler med all den senaste utrustningen. På gångavstånd finns de finaste restaurangerna kring Linköpings vackra stadskärna. Du kan hitta möteslokaler för upp till 180 personer för alla tänkbara mål med snabba uppkopplingar, den modernaste utrustningen och alla de bästa förutsättningarna för att en konferens i Linköping ska bli så lyckad som möjligt.

En bit ifrån city finns det även lugnare anläggningar med närhet till fantastiska naturområden för kreativa och inspirerande möten. Praktiska anläggningar med pool, bastu och rogivande utomhusmiljöer alldeles intill vatten hjälper ditt företag att finna ro i vilken situation som helst för att hitta lösningar på vilket problem som än ligger framför företaget.

Boka konferens i Linköping

Tack vare Linköpings goda kommunikationsmöjligheter har den här studiefrämjande staden gjort sig känd som en mycket praktisk och framstående plats att förlägga konferenser på. Därför är det extra tacksamt att arbeta på en konferensförmedling eller ett bokningsbolag med inriktning på konferenser i Linköping. Den höga utvecklingsfaktorn tack vare universitetets goda och vidsträckta rykte gör dessutom att det blir ännu mer attraktivt att hålla möten och konferenser här.

Expertrådgivningen från förmedlingarna och bolagen kan hjälpa dig en lång bit på vägen. Känner du att du inte alls vill kontakta anläggningarna direkt så är du mer än välkommen att igenom dem. Det är deras arbete och främsta uppgift att hitta en plats som på alla sätt lever upp till ditt företags förväntningar. Så spara både tid och energi genom att låta experter välja en plats för att ditt företag ska få ut det mesta möjliga av en konferens. Det kommer göra företaget gott. Bokningsbolagen och konferensförmedlingarna vet hur viktigt det är att välja rätt plats för rätt ändamål, och det som annars skulle ta flera dagar av ändlös research skulle kunna gå i ett svep.

Romantiska weekend i Linköping

I Linköping får ni möjligheten att ta del av romantik i en exklusiv blandning av gamla kärlekstraditioner och moderna upplevelser i särklass. Ta chansen och upplev Linköping ur ett nytt perspektiv och låt romantiken flöda fritt. Besök traktens mäktiga slottmiljöer och vandra längs de grönskande områdena i de vackra och avslappnande herrgårdsmiljöerna. När ni bor på någon av dessa klassiska hotell och herrgårdar kommer ni får en personlig och exklusiv service som garanterar att er weekend kommer att bli den mest oförglömliga någonsin.

Upplev Linköping i sin vackraste och form och ta en ridtur på vackra islandshästar längs det östgötska landskapet, eller kryssa längs Göta Kanal och upplev de vackraste av vattenområden. Ta uppfriskande promenader i staden, längs kanalen och i fantastisk natur. Njut av fantastisk mat från världens alla hörn i city eller upplev välsmakande och klassiska rätter på de traktens herrgårdar. Ta ett dopp tillsammans i en jacuzzi och njut av varandras närhet i ren lyx. Linköping bjuder på en mängd romantiska möjligheter för er som vill hitta tillbaka till varandra eller bara ge kärleken ett sockersött tillskott av Linköpings skönhet.

Golf i Linköping

Golf Konferens - Mötesbranschen LinköpingI Linköping kan du välja helt fritt mellan 6 kvalitativa golfbanor. Här finns dessutom ett fantastiskt golfcenter för effektiv inomhusträning med rangematta och en puttinggreen på 200 kvadratmeter. Prova på de två fantastiska golfsimulatorerna i 3D och få in känslan för dina slag och ta dem med dig ut på de verkliga banorna.

Den östgötska staden bjuder på spännande och naturnära golfupplevelser med utmanande banor designade av bland annat den välkända golfbanedesignern Sune Linde. Prova på banor för alla klasser och ta ditt golfspel till nya nivåer.

Här har dessutom en av Sveriges absolut största E-handlare för golfutrustning en av sina fysiska butiker – ett måste för alla golfälskare!