Konferens Sigtuna

Konferens Sigtuna - Mötesbranschen

Konferensanläggningar i Sigtuna

För 1.000 år sedan byggdes en mötesplats en liten bit norr om Stockholm för att främja utveckling och samverkan i samhället. Platsen valdes mycket noggrant och strategiskt för bästa förutsättningar, och till denna dag är Sigtuna en välkänd mötesplats för företagskonferenser världen över. Den strategiskt utvalda platsen gjorde det möjligt för dåtidens mötens att äga rum på en kreativ och inspirerande samtidigt som drt byggde en stark brygga till Sveriges framtid, för än idag hålls hundratals framgångsrika konferenser i Sigtuna varje år.

I Sigtuna finns svensk historia välbevarad i en miljö som har inspirerat till kreativa möten i ett helt sekel. Klassiska anläggningar i vackra naturområden med kreativa inslag har sammansvetsats med en blandning av toppmoderna anläggningar med all den senaste utrustningen. Som komplement till den anrika möteskulturen finns en fantastisk mix av nöjesupplevelser och avkopplande aktiviteter för en fantastisk helhetsupplevelse. En konferens i Sigtuna kommer att bli den mest effektiva konferensen du och ditt företag någonsin har haft, vilket bekräftas av historiens anmärkningavärda historia.

Med endast 15 minuter från Arlanda och ett rykte som en småstadsidyll full av anrika hotell med fantastiska konferensmöjligheter har Sigtuna blivit en medelpunkt i svensk historia och en plats för svensk företagsutveckling och framgångskultur. Här fick Selma Lagerlöf som första svensk och kvinna ta emot nobelpriset i litteratur, och legenden säger att en framstående kraftkarl välte ett stenblock i just dessa trakter. Företag som kommer till Sigtuna för att hålla sina konferenser i någon av de lyxiga och toppmoderna konferenshotellen eller inspirerande herrgårdsanläggningarna kommer bli en del av en tusenårig historia av framgångsrik möteskultur.

Boka konferens i Sigtuna

Sigtuna är en mötesplats för såväl det lilla lokala företaget som för det internationella konglomeratet. Det finns en rad professionella konferensförmedlingar med expertkompetenser för konferensevenemang som kan hjälpa dig med allt från behovsanalys och planering till bokning och platsförlagd rådgivning. Det finns bredare bokningsförmedlingar med expertutskott för konferensarrangemang som kan hjälpa dig lika effektivt tack vare en stor erfarenhet av större konferenser. Du får hjälp med att utforma programmet, anordna kringaktiviteter och även bokning av anläggning och transporten till och från. Trots att Sigtuna är en av Stockholms småstadsidyller ligger det alldeles intill huvudstaden, och har därav tillgång till alla de fantastiska möjligheterna som Stockholm har att erbjuda.

Romantisk weekend i Sigtuna

Den här anrika småstadsidyllen i anslutning till Stockholm är känd för sin möteskultur och kreativa företagsamhet, men någonting som bör lyftas fram är också andra delar av Sigtunas miljö. En romantisk weekend i Sigtuna kommer att bli en upplevelse i särklass med femstjärniga hotell och vackra herrgårdsmiljöer som glittrar av kärlek. De naturnära och majestätiska slottsmiljöerna ger nytändning för er som vill förnya kärleken och hitta tillbaka till varandra. Tack vare småstadskänslan är det nära till allting, och närheten till Arlanda gör sitt för att Sigtuma ska vara perfekt anpassad för romantiska upplevelser. Njut av fantastiska relaxavdelningar eller ta uppfriskande promenader längs vidsträckta grönområden och vacker småstadsmiljö. Avnjut utsökt champagne och den finaste chokladen i exklusiva rum på något av de lyxiga hotellen, och låt er kärlek växa med upplevelserna som stockholmsidyllen Sigtuna har att erbjuda.

Golf i Sigtuna

Golf Konferens - Mötesbranschen SigtunaFör den frivillige golfaren är Sigtuna ett måste. Sigtuna tillhör nämligen ett av Sveriges absolut golfbanetätaste områden med 4 banor inom 17 minuter från Arlanda flygplats. Ta del av en golfupplevelse där kultur möter historia i utmanande banor och fantastiskt vackra grönområden. Det är inte en slump att den här småstadsidyllen har blivit ett mycket attraktivt resemål för golfälskare, och det har blivit en plats att återvända till. I området finns nämligen ett flertal hotell som erbjuder exklusiva golfpaket till förmånliga priser för såväl en fantastisk golfupplevelse som ett bekvämt och rogivande boende. Varva med god mat från någon av de närliggande restaurangerna och slut cirkeln för en upplevelse som kommer att leva kvar i din minnesbank i alla år.