Tidaholm är en vacker småstadsidyll som välkomnar sina besökare med öppna armar året runt. Här kan man hitta tiden till att koppla av samtidigt som man kan hitta egna små smultronställen runt om staden. Det finns gott om anläggningar för möten och konferenser i området och allt fler besöker denna ort. Här har man gångavstånd till de allra mesta och man finner I Tidaholm både ett vackert natursceneri och många kulturhistoriska platser av intresse.

Här möts vacker natur med pittoresk småstadsbebyggelse och man exempelvis passa på att vandra Pilgrimsleden mellan Hjo och Kungslena när man är här om man vill färdas till fots i ett landskap som både är vackert, historiskt intressant och kulturellt spännande. Här är medeltiden utgångspunkten och visst måste man väl säga att det är ett riktigt äventyr att vandra denna led då så många pilgrimer har vandrat densamma.

Konferens Tidaholm - Mötesbranschen

Tidaholm är även känt för Turbinhusön som är Tidaholms egna lilla sommar ö belägen vid Tidans strand. Här kan man fika, gå på utställningar i konsthallen, köpa med sig något från den lilla handelsboden eller bara njuta av de vackra planteringarna och andas frisk luft. Även Vulcanön är någonting som Tidaholm är känt för och här möts historia, konst och matkultur i gamla vackra byggnader.

Är man ute efter tystnad och lugn och ro när man är i Tidaholm så ska man definitivt ta sig till Hökensås. Detta är ett ljuvligt naturvårdsområde med barrskog och ett sextiotal sjöar och tjärnar. Detta område är känt för att vara ett av landets absolut bästa sportfiskeområden och det är inte svårt att förstå varför när man är där på besök.

Golfkonferens Tidaholm

Hökensås har en golfbana som är känd för sin härliga utsikt över Vättern och här kan man gå en golfrunda i härliga miljöer som gör att det blir lite extra behagligt att vara ute och spela golf. Även Knistad, Skövde och Falköping erbjuder ett bra utbud när det kommer till golfspel, så vill man spela lite golf när man är i Tidaholm på konferens så är det inga problem att hitta en golfbana i närheten som har bra betyg både från vanliga besökare och magasin.

Romantisk weekend Tidaholm

Romantisk Weekend TidaholmAtt vara tillsammans under en weekend på en plats som Tidaholm är för många både spännande och lite exotiskt då man vanligtvis brukar åka till större städer tillsammans när det är dags för en weekendresa. I Tidaholm med omnejd hör man fåglarnas kvitter och man vaknar upp i en tyst och lugn miljö som gör att man kan fokusera på varandra utan något som stör.

Lugn och ro med långa sovmorgnar och måltider utan stress är viktiga delar av en romantisk weekend. Detta kan Tidaholm ge sina besökare och mycket mer därtill. Här kan man verkligen umgås i avkopplande miljöer på tu man hand på ett sätt som är nästintill omöjligt när man är hemma och mitt i vardagens bestyr.

Tidaholm är en plats som är omgiven av vacker natur och här kan ni gå promenader både i staden, på de små öarna runt omkring och längs Pilgrimsleden eller i skogen. Det lugn som Tidaholm kan erbjuda gör att besökare på ett behagligt sätt kan koppla av genom långa promenader och andra utflykter. Att vara ute på långpromenad tillsammans gör att man finner tid för att prata och lyssna på varandra på ett helt annat sätt än när man är hemma och detta är viktigt för relationen för att den ska fungera.

SPA Tidaholm

Det där med att skämma bort sig själv lite då och då kan lätt glömmas bort i vardagen så det är viktigt att skriva in åtminstone en weekend om året där man kommer iväg så att man inte bara skämmer bort sig själv under den vanliga sommarsemestern. Att komma iväg exempelvis mitt i höstens mörker är viktigt då man behöver extra energi under de mörkare månaderna av året.

SPA weekend är alltid en bra idé oavsett om man åker ensam eller om man åker iväg tillsammans med någon. Åker man själv kan man passa på att läsa lite böcker och bara slappa och ta det lugnt på sina egna villkor vilket vi alla behöver lite då och då. I vår vardag så ör det så mycket annat som behöver fixas och ordnas så att det lätt blir så att vi glömmer bort oss själva och våra behov.

Spa TidaholmOm man är ute efter en SPA upplevelse när man är i Tidaholm så är det enkelt ordnat då det finns SPA både i och i närheten av Tidaholm. Här kan man koppla av och bli ompysslad så att både kropp och knopp får sig lite ny energi. Man kan välja mellan olika slags behandlingar och fokus under sin SPA vistelse vilket är bra så att man kan skräddarsy det helt efter sina egna behov och önskningar.

Konferensbokning Tidaholm

När det är dags att boka konferens i Tidaholm så kan man antingen gå via ett bokningsbolag eller via konferensanläggningarnas egna hemsidor. Båda alternative är enkla och smidiga så det är bara att välja det som passar just er och er konferens bäst.

Att boka konferens i Tidaholm kräver att man är ute i god tid så att man hamnar på den konferensanläggning som man vill vara på. Det är alltid betydligt mer trevligt att hamna på den anläggning som man hade som förstaval istället för att hamna på en anläggning som låg längre ner på önskelistan. Men som sagt, är man bara ute i god tid så ordnar det sig.

Konferensanläggningar Tidaholm

Tidaholm erbjuder flera möjligheter till konferenser med kreativa möten. Man kan välja mellan olika slags konferensanläggningar både gällande vad för slags konferens det handlar om och hur många deltagare det rör sig om. Ibland gör vissa företag det misstaget att de väljer en plats för konferensen som sedan visar sig ha för få rum eller liknande och då kan det bli svårt att tänka om. Se därför till att från början söka efter konferensanläggningar som kan ta det deltagarantal som är aktuellt så att du inte blir besviken.

Tidaholm erbjuder både härliga slottsmiljöer och vanliga hotell, så oavsett vilken slags miljö ni föredrar så finns det i Tidaholm.