Konferensanläggningar i Uppsala

För en lyckad företagskonferens krävs en anläggning som håller måttet. I Uppsala finns en rad anläggningar med alla de bästa förutsättningarna för att garantera en lyckad konferens. Här finns exklusiva profilhotell som Clarion Hotel Gillet och Hotell Uppsala med kompetent personal för skräddarsydda konferenser. I Uppsalas vackraste och mest inbjudande naturområden hittar du Eklundshof Hotell & Konferens. Mycket praktiskt beläget mellan city och motorvägen hittar du det vackra Viktoria Hotell & Konferens. För dig som vill ha en extra underhållande konferens finns det möjligheter för inspirerande dagkonferenser i biomiljö på Biostaden och i Spegeln.

Då har vi inte ens berört områdena kring Uppsala. Vad sägs om historiska platser som Krusenberg Herrgård eller Noors Slott? Kanske passar det bättre med en supermodern anläggning som Nova Park? Wärdshuset Gammel Tammen och Söderfors Herrgård är andra platser som inspirerar och bjuder in till kreativa företagskonferenser och möten.

Det fantastiska utbudet i och omkring Uppsala gör att vad än målet med en konferens är så finns det en plats med rätt förutsättningar. Ta en titt på utbudet av hotell, vandrarhem, herrgårdar och värdshus i trakten redan idag. Det finns alltid professionell och kompetent rådgivning att tillgå för att hitta rätt plats för rätt ändamål, och med utgångspunkt från city är det aldrig långt till någon av platserna. Uppsala har en stort utbud av fantastiska konferensmöjligheter för alla ändamål.

Konferens Uppsala - Mötesbranschen

Boka konferens i Uppsala

Det finns en rad bokningsförmedlingar som kan hjälpa dig hitta en konferensanläggning anpassad för specifika ändamål. Här får du experthjälp för att hitta en plats som passar perfekt för dina önskemål. Om du däremot redan vet vad du är ute efter kan du naturligtvis kontakta anläggningen direkt.

Boka konferens direkt hos anläggningens personal eller låt konferensförmedlingen hjälpa dig igenom processen. Både anläggningarnas och bokningsförmedlingarnas personal kan ge stöd och lösa problem för att en konferens ska bli så framgångsrik som möjligt. Du får naturligtvis hjälp med allt från behovsanalys till detaljplanering för kost och underhållning.

Det finns effektiva sökmotorer anpassade för konferensanläggningar där du kan gå in och göra en grundlig eller detaljerad sökning bland anläggningar i Uppsala för att hitta det perfekta för ditt företags specifika målsättning.

Romantisk weekend i Uppsala

Romantisk Weekend i UppsalaUppsala är en mycket romantisk, inspirerande och inbjudande stad med vackra naturområden. Här finns stora möjligheter för en kärleksfull weekend med din partner – med exklusiva upplevelser i miljöer som är lika vackra oavsett om det är stekande sommar eller bitande vinter.

Någonting som är populärt i Uppsala är promenaden i årummet. Hit kommer många par varje år för att njuta av en exklusiv promenadupplevelse i varandras sällskap. Historiska miljöer varvas med romantiska restauranger och sköna naturområden vilket gör Uppsala till ett hett resemål för en romantisk weekend. Den vackra naturen utgörs till stor del av färgstarka parker och kärleksfulla trädgårdar där alla kan njuta av livets vackra stunder tillsammans med den man älskar.

Den stämningsfulla staden och den rogivande naturen blir en kombination som sätter fyr på känslor, återskapar passion och ger liv åt ett förhållande som har fallit ner i vardagsträsket. En weekend i Uppsala kan vara just den medicinen som du behöver för att ta ditt förhållande till nästa nivå. Samtidigt får ni möjlighet att lära känna en av Sveriges vackraste städer.

Golf i Uppsala

I Uppsala finns det 7 golfbanor nära och bra med praktiska boendealternativ och härliga restauranger. Här hittar du bland annat Sveriges 30:e bästa bana, där flera stora tävlingar har ägt rum genom åren, och bara 20 minuter från city ligger en exklusiv och väl omtalad 18-hålig bana designad av en av Sveriges mest kända golfbanedesigners.

Samtliga banor finns nära och bra med en härlig blandning av allt från de enklaste pay-and-play-banorna till de allra tuffaste banorna för de främsta utövarna. Sett från city finns samtliga inom 40 minuters resa.

För varje bana finns en av de mest exklusiva restaurangerna i Uppsala. Vackra och inbjudande rum finns på närliggande hotell och vandrarhem. Det finns till och med möjlighet att boka rum och golf samtidigt på vissa banor. För dig som är inbiten golfare kommer golf i Uppsala bli en upplevelse du sent ska glömma, och för dig som ny och grön kommer du garanterat falla för en av de mest rogivande och nervkittlande sporterna som finns.