Konferens Valdermarsvik - Mötesbranschen

Vackra Valdemarsvik i Östergötland är en gammal bruksort som fortfarande är i rörelse, särskilt på sommaren. Genom historien har orten levererat massor av produkter som nu för tiden är oumbärgliga för oss; hit räknas till exempel säkerhetsnålen och blixtlås.
Skärgården utanför orten, Gryts skärgård, är otroligt fin och populär hos både turister och ortsbefolkning. Här kan man åka båt, vindsurfa och bada i en salig blandning. Dessutom finns det härliga vandringsleder, mysiga caféer, utsökta restauranger och mycket mer.

Även för konferensdeltagare passar Valdemarsvik perfekt. Utbudet av fina anläggningar som tar emot mötesgäster är så stort att varje företag eller förening garanterat kommer att hitta något som passar just dem. Med havet runt knuten och alla aktiviteter som finns på orten, kommer konferensen bli en rolig, annorlunda upplevelse som både inspirerar och stimulerar till en ljusare framtid för företaget.

Golfbanor i Valdemarsvik

Golf Konferens - Mötesbranschen ValdermarsvikKonferensdeltagare som gillar att hänga på golfbanan på sin fritid kommer inte att bli ledsna när de åker till Valdemarsvik på jobbresa. Här finns nämligen Waldemarsviks Golfbana, en härlig 18-håls bana med omväxlande skogs- och parkmiljö.
Klubben förfogar även över en välutrustad golfshop där man kan handla på sig allt som behövs i golfväg, från kläder och skor, till klubbor, golfbags och så vidare. För er som verkligen vill ha en golf-indränkt resa finns det även möjlighet att övernatta i närheten av banan. Då kan man antingen spela massor av golf på fritiden, eller kombinera en konferens eller möte med golf och teambuildingaktiviteter på golfbanan. Exempel på fina ställen att sova bredvid golfbanan är bland annat Ida på Udden, Gryts Skärgårdspensionat och Hotell Viken.

Romantisk weekend i Valdemarsvik

För det förälskade paret som vill uppleva något nytt tillsammans, men inte orkar ta sig iväg till Asien eller vill betala för en weekend i New York, kan istället satsa på några dagar i vackra Valdemarsvik. Man ska inte underskatta Sveriges fina småstäder som alltid levererar på högsta nivå. I Valdemarsvik finns möjligheter både för de som vill ta det lugnt, promenera omkring, hålla varandra i handen och bara vara, men också för de som kräver mer action, kanske en tur på vattnet eller ett besök i ortens museum.
På flera platser i orten kan ni hyra båt och ta er en tur på havet. Det finns bland annat kanoter och kajaker, men också guidade turer i större båtar om man föredrar att bara njuta av vattnets lugn, utan att behöva paddla. För en seriös båtuthyrare kan man kontakta Lilla Mys Skogsrike (www.lillamysskogsrike.se).
Gusums Bruksmuseum är det perfekta stället för att snabbt få koll på Valdemarsvik och ortens plats i historien som en bruksort av rang. Här kan ni följa produktionen av ett antal produkter från 1653 fram till 1988. Allt från kanoner och mässingstråd till knappnålar och ljusstakar har tillverkats här.

SPA och hälsa i Valdemarsvik

Populära Hälsobruket i Valdemarsvik är ett gym som passar alla. Efter en lång dag med hetsiga möten och ändlösa diskussioner kan det vara riktigt skönt att också köra slut på kroppen. Det kan man göra på Hälsobruket som kombinerar ett fullt utrustat gym med fria vikter, konditionsmaskiner och styrkestationer, med klasser i zumba, bodypum, självförsvar, militärträning och mycket mer.
Om man föredrar att inte svettas alls utan istället låta någon annan bearbeta musklerna, kan kanske en massage vara på sin plats. Ekelundens Spa & Relax är det perfekta stället för detta. Här tar professionella terapeuter hand om din rygg, dina axlar, din oönskade hårväxt, ditt ansikte och dina fransar och bryn. Du bestämmer själv om du vill bli snyggare eller uppmjukad i muskler. Eller båda två på samma gång.

Boka konferens i Valdemarsvik

Alla som är intresserade av att arrangera konferens i områdena kring Valdemarsvik gör bäst i att spana in utbudet på internet, innan de kanske ringer ett par samtal till de anläggningarna som låter mest intressanta. När det väl kommer till att boka är det även där ett telefonsamtal som gäller, eller kanske ett mail för att få reda på tillgängligheten och priserna som gäller. Sen är det bara att köra!

Konferensanläggningar i Valdemarsvik

I trakterna kring Valdemarsvik finns flera bra alternativ för dig som letar efter en lokal att ordna konferens i. Här följer några exempel:

Boköstugorna
Bokö 7
610 42 GRYT
Tel: 0708572349
www.stugbyn.com

Den lilla kursgården Boköstugorna passar den lite mindre gruppen jättebra, här kan företag och föreningar mötas i en unik miljö med braskamin och modern utrustning bredvid varandra. Stället ligger femton minuters båtresa från fastlandet och har naturligtvis underbar havsutsikt. Dessutom erbjuds övernattning i en mysig stugby precis bredvid kursgården.

Gryts Skärgårdspensionat
Rågeterdalsvägen 5
610 42 Gryt
Tel: 0123-407 00
www.grytspensionat.se

I genuin skärgårdsmiljö kan ni konferera i lugn och ro. Här är maten hemmalagad med lokalt producerade ingredienser. Förutom moderna konferenslokaler, erbjuds gästerna här också en hög med roliga aktiviteter så att ni kan koppla av efter mötet. Arrangemang som turridning, paddling och båtturer kan ordnas utan problem.

Gryts Varv Hotell & Konferens
Gryts Varv
610 42 Gryt
Tel: 0123-128 00
grytsvarv.se

Med vacker utsikt över Hummelviksfjärden i skärgård ligger det här fina hotellet. Allt ni behöver finns på samma plats, där konferensgäster kan mötas, använda relaxavdelningen, umgås i sällskapsrummet och allt detta med havet som utsikt. Gästhamnen gör det möjligt för deltagarna att komma antingen med bil eller med båt.

Ringarums Värdshus
Kyrkängsvägen 1
610 41 Ringarum
Tel: 0121-30588
www.ringarums.se

I de fräscha lokalerna precis bredvid E22an, mellan Stockholm och Kalmar, ligger Ringarums Värdshus. De utmärkta kockarna kan fixa frukost, fika, lunch och middag för alla sorters tillställningar. Dessutom kan ni hålla konferensen här, lätt att ta sig till för långväga gäster och samtidigt ha allt ni behöver på plats.

Tostebo Gård
610 40 Gusum
Tel: 0123-23090
www.tostebo.se

Den gemytliga gården ute på landet utanför Valdemarsvik består av flera byggnader och ni som företag eller förening kan hyra så många av dem som ni behöver. Stora Magasinet ligger högt med sjöutsikt och kan hyras för mindre konferenser. Här finns också relaxavdelning, bastu och semesterstugor med olika antal bäddar som deltagarna kan övernatta i.