Konferens Västerås

Konferens Västerås - Mötesbranschen

Västerås är en historisk stad i hjärtat av Sverige med fantastiska förutsättningar för en lyckad konferens. Här finns en gedigen företagskultur och en förkärlek till förädling och utveckling. Det är inte bara det faktum att framstående butikskedjor som ICA och H&M föddes här, utan tack vare Nordens största insjöhamn har Västerås kunnat etablera ett mångfaldigt industrilandskap, vilket har fått företag att växa sig starka och fler jobb har kunnat skapas här i Sveriges femte största tätort.

Därför är det inte förvånande att just Västerås är en så attraktiv stad att lägga konferensen i. I city finns både exklusiva hotell i toppklass med högklassiga konferenslokaler. På gångavstånd finns fantastiska restauranger, butiker, kulturanläggningar och några av de vackraste naturområden i stadsmiljö. Det finns praktiska möjligheter för parkering nära och bra så att ingen utav konferensgästerna behöver krångla för att ta sig till anläggningen. Bekvämlighet är en faktor som Västerås stad har tagit till sig för att skapa så praktiska förutsättningar som möjligt.

För de som vill ha en lite mer avsides konferens en bit ifrån city finns det flera lugnare anläggningar i utkanterna av den historiska hamnstaden. Här erbjuds naturligt inspirerande grönområden med enastående relaxavdelningar, vacker herrgårdsmiljö och upplevelser som främjar kreativa möten.

Boka konferens i Västerås

I Västerås finns någonting för alla. För att hitta en anläggning som passar i enlighet med ert företags specifika önskemål finns det professionella konferensförmedlingar och bokningsbolag med expertkunskaper inom konferens- och mötesarrangemang. Hitta de perfekta möteslokalerna, exklusiva och avslappnade boendealternativ, fantastiska restauranger och uppfriskande aktiviteter med hjälp personal och rådgivare som brinner för att plocka fram de bästa och effektivaste möjligheterna för varje företag. Du får professionell service och mycket erfaren rådgivning, samtidigt som du har möjlighet att få hjälp med allt från behovsanalys och planering till bokning och rådgivning på plats.

Romantisk weekend i Västerås

Sätt guldkant på tillvaron i en av Sveriges mest levande städer. En romantisk weekend i Västerås bjuder på fantastiska möjligheter med allt från exklusiva hotellpaket till rogivande naturupplevelser i fantastisk herrgårdsmiljö. Bjud din käresta på en oförglömlig weekend med prisvinnande champagne, choklad på rummet och romantiska middagar med levande ljus och fullständig service från personal som brinner för att sätta pricken över i:et på varje kärleksupplevelse.

En romantiska weekend i Västerås erbjuder även avlappnande spaupplevelser med jacuzzi i sviten och majestätiska slottsmijöer omgiven av fängslande natur. Förnya kärleken, hitta tillbaka till varandra och fly undan vardagens alla bekymmer för en stund och tillåt er att njuta. I Västerås finns ligger romantiken i luften, så ni har bara att räcka ut handen för att ta emot den.

Golf i Västerås

Golf Konferens Mötesbranschen VästeråsSom en aktivitet vid sidan av en konferens är golf en mycket framstående utmaning som sätter både tålamod och fokus på prov, samtidigt som det är en av våra mest kända folksporter i Sverige. Därför är det föga förvånande att golfkonferenser är väldigt vanliga idag. När möten har avverkats, när beslut har fattats och åtgärder har dokumenterats, då passar det utmärkt att fira det med en runda på någon av de fantastiska golfbanorna som Västerås har att erbjuda.

I Västerås finns det totalt 9 banor i nära anslutning till exklusiva boenden med mycket förmånliga golfpaket. Boka en golfweekend och ta del av allt som en golfupplevelse i Sveriges mest framstående hamnstad har att erbjuda – med vackra grönskande marker och utmaningar som följer det proffsdesignade banorna. Här finns en av landets anrikaste golfklubbar med fantastiska banupplevelser i både modern som klassisk stil som passar alla golffantaster oavsett klass. Njut av tillgängligheten på pay-and-play-banorna och varva med kringupplevelser för att maximera din upplevelse av golf i Västerås.