Omgärdat av grönska och med solljus som letar sig ner genom lövverket ligger Rånäs slott med sjön Skedviken som närmsta granne. Reuterskiölds grandiosa slott i senempirisk stil, har sedan tidigt 1800tal varit en del av landskapet mellan Stockholm och Uppsala. Med närheten till Arlanda flygplats är Rånäs en unik plats helt i avskildhet och med världens alla länder bara ett stenkast bort.

Det finns någonting magnifikt och ståtligt med Rånäs slott. Kanske är det känslan av harmoni och estetik som bidragit till att det för andra året blivit korat till Årets slottshotell.

Konferens i majestätisk omgivning

De många historier som utspelats mellan väggarna på Rånäs slott har satt sin prägel i rummen. I denna anrika miljö är det svårt att inte tänka passionerat i stora ordalag och se visioner om framgång! De konferenslokaler som finns i slottet har sina rötter både i historieböckerna och i framtiden. Rummen har all modern teknik för att möjliggöra dagens professionella möten och bli en plats där er verksamhet kan få ny skepnad.

Rånäs slott har flera konferensrum att erbjuda besökare. Såväl inne i slottet som i separata byggnader på Reuterskiöldska ägorna och i form av en paviljong mitt i sjön.

Rånäs Slott - Förnuft och Känsla

Spa

Troget sina bombastiska anor görs ingenting halvfärdigt. Slottet och dess faciliteter håller världsklass och upplevelsen sätter sig i minnet. Den SPA anläggning som finns på slottet är utnämnd, av tidningen Plaza kvinna, till en av landets bästa med en motivering som lyfter fram känslan och anläggningens service som viktiga pusselbitar.

Kommer du för konferens och möten är detta en plats för njutning och nedvarvning efter långa möten. Är du hotellgäst kan behandlingarna och njutningen vara den rekreation som tar dig förbi vinterns mörker.

Weekend och årstider

Söker du en paus i vardagen och behöver komma iväg en stund, är slottsporten öppen för helgvistelser. Varför inte göra ett besök och uppleva anläggningen som privatperson innan ni bokar nästa konferens?

De olika årstider som passerar får utrymme på Rånäs i form av menyer och händelser. Sensommarens skaldjur och vårens primörer har sin egen storhetstid. För att bevara omgivningen och den känsla som bara infinner sig bortanför städernas elektroniska ljus, finns det klara miljöbeslut som inneburit miljömärkning.

Välkommen till Rånäs

Det finns möjlighet att uppleva känslan på Rånäs hela året. Med utmärkelser för anläggning och SPA samt med högsta hotellbetyg från DN är det en plats att komma tillbaks till!

Bilder från Rånäs Slott:

 

Läs mer om andra konferensanläggningar på vår infosida om konferens i Stockholm