”En sofistikerad, passionerad och alltid närvarande mötesplats”

Bara 15 minuter från staden och med enastående utsikt över Stockholms inlopp, hittar du Högberga gård. Detta är platsen för dig med smak för livets goda! Genom åren har det skett en rad förändringar på Högberga gård, och det som en gång i tiden var residens för konstmecenat Fåhraeus, är nu en polerad diamant bland konferensanläggningar. Även i modern tid har anläggningen omformats för att kunna erbjuda den ”konferensvagans” som blivit ett kännetecken för Högberga gård!

Högberga Gård Konferens

Varje hotellrum bär en historia och har inretts och utformats för att bidra till upplevelsen. De stora rummen i huvudbyggnaden och lilla flygeln är nationalromantiskt designade av Carl Westman. Större flygelns rum har en modern känsla. Det bästa av två världar under samma tak.

All inclusive konferens

Konferenser och möten är navet i verksamheten, men upplevelsen är unik! Under senare år har verksamheten växt sig allt större och man söker hela tiden nya och kreativa sätt att utvecklas. Såväl konferenslokaler som hotellrum, aktiviteter och kök har gått från knopp till blomning. Det är därför inte konstigt att man som besökare får uppleva en tillvaro man tidigare bara förnummit i lyrik och dikt.

För en fullkomlig konferens på Högberga gård, finns möjlighet till all inclusive konferens. Denna inkluderar allt från välkomstdrink till mötesrum, gourmetmiddag, vinpaket, övernattning och allt annat som ryms under besöket. Åtskilliga möjligheter finns tillgängliga och ni kan fritt utforma er konferens på det sätt ni önskar!

Sofistikerad konferens

Högberga gård har gjort sig ett namn genom att erbjuda det lilla extra. 1994 invigdes den nya konferensavdelningen, conferencen, i modern stil. Här finns plats för både mindre och större grupper. Som alltid när det gäller Högberga, finns modern teknik, dryck, frukt, enklare smörgåsar och hemlagade delikatesser från köket.

Några år därefter öppnade man en av de mer exklusiva möteslokalerna trakten skådat. Paviljongen är en separat byggnad på en klippavsats en bit från övriga anläggningen. Denna är fullt utrustad för möten och har även en rustik, vedeldad, bastu. Svalka av er gör ni i paviljongens egen pool. På denna plats kan ni njuta under större delen av er vistelse. Allt ni kan tänkas behöva finns inom räckhåll och förstklassig Högbergaservice är inkluderad.

Vin på Högberga

Känner du till att denna anläggning är Sveriges enda Toskanska vinproducent? 2010 åkte representanter ner till vingårdarna och handlade 10 ton druvor av sorterna Cabernet Sauvignon och Sangiovese. Efter frakten till Lidingö, vinifierades dessa och lagrades på ekfat. Den första skörden var klar året efter med 7500 flaskor.

Planera konferensen på Högberga

För att lyckas med konferensen behövs planering och syfte. På webbplatsen hittar du deras mall för saker att tänka på. Enkelt och bra för den som anordnar företagets konferens.

Välkommen till Högberga gård på lidingö!

Mer info på vår sida om konferenser i Stockholm