Hjo är en mycket behaglig småstadsidyll där man kan strosa runt i den medeltida stadskärnan på kullerstensprydda gator och insupa den härliga atmosfären bland vackra trähus, mysiga caféer, små butiker och god lokal mat. Vill man hellre njuta av naturen när man är i Hjo så kan man ta vara på både utegym och diverse vackra vandringsleder.

Konferen Hjo - Skaraborg - Mötesbranschen

I Hjo finns det ett flertal kända vandringsleder så som exempelvis Pilgrimsleden mellan Hjo och Kungslena som är en del av pilgrimsleden mot Trondheim/Nidaros. Vandrar man denna led så kommer man att passera exempelvis Norra Fågelås, Almnäs och Klämmesbo under sin vandring. Förutom denna pilgrimsled så finns även Västra Vätterleden, Naturstigen i naturreservatet Hjoåns dalgång och Vandringsleder i Brevik mellan Hjo och Karlsborg. Man kan med andra ord räkna med att få vandra i fantastisk miljö och i samma spår som många andra vandrat genom historien om man väljer att ge sig ut på någon av dessa vandringar.

Man kan välja mellan en massa olika slags fokus för sin konferens om man väljer att ha sin konferens just i Hjo. Här finns allt från spännande och exotiska utflykter som bison- och älgsafari till mer vanliga utflykter där man kan ta vara på utsikten över Vättern i vackra miljöer.

Ett besök i Hjo är minnesvärt både av den anledningen att det är en vacker bygd och av den anledningen att det är en stad med många roliga saker att göra och det är en stad som är lätt att ta vara på då den har en närhet till allting eftersom det är en liten stad. Man kan därför se till att ta vara på mycket av vad Hjo har att erbjuda över en weekend helt utan stress.

Golfkonferens Hjo

Hjo är en liten stad som kan erbjuda besökaren väldigt mycket och särskilt om man tänker på hur liten staden egentligen är. Här kan man hitta på en massa roliga saker och de vackra omgivningarna ger allt det man företar sig i Hjo en vacker inramning som är svår att glömma. En plats med denna slags omgivningar passar perfekt för golf då det alltid är roligt att spela golf i trevliga miljöer. I Hjo finns det flera golfbanor att välja mellan och det är bara ni som vet vilken som passar just er och era konferensdeltagare bäst.

Ett exempel på en populär golfbana i Hjo är Hökensås Golfklubb som erbjuder trevliga golfkonferenspaket som man kan boka in sig på. Det är lätt att kontakta Hökensås Golfklubb direkt via deras hemsida för att kolla upp tillgänglighet just de datum som är aktuella för er. Hökensås Golfklubb är belägen på en plats som ger bästa tänkbara utsikt över området och dess läge är perfekt för alla som vill ha ett lugnt läge för sin konferens.

Romantisk weekend Hjo

Att ta sig iväg till en vacker och liten stad som Hjo är romantiskt av flera olika anledningar. Dels så kommer man bort från stress och vardag hemma och dels så hamnar man på en plats som gjord för en weekend på tu man hand. Här kan ni koppla av tillsammans medan ni vandrar längs någon av de vandringsleder som finns i Hjo, ni kan mysa och ta det lugnt på något av de hotell eller pensionat som finns att bo på och ni kan strosa omkring i den medeltida staden helt utan stress och måsten.

Olika personer finner olika saker och ting romantiska, men någonting som förenar de flesta är åsikten att en romantisk weekend helst ska innehålla lugn och avslappning för att bli så trevlig som möjligt. Detta kan garanteras om man styr kosan mot Hjo då detta är en plats som andas avkoppling och romantik.

Det finns mycket att göra tillsammans i Hjo under en weekend och oavsett om man vill ut och upptäcka saker tillsammans eller om man vill ta det lugnt med böcker och långa frukostar och promenader så kan man göra det här.

SPA Hjo

I Hjo kan man njuta av SPA när man är där på konferens eller weekendresa. Det är alltid härligt att passa på att få lite härliga behandlingar när man ändå är iväg då det inte är så vanligt att man gör det hemma mitt i vardagen. I Hjo finns det seriösa SPA med bra produkter och väl utbildad personal som man gärna låter ta hand om sig.

Att ta sig tiden att koppla av för att investera i sitt välbefinnande i både kropp och knopp är väl värt vartenda öre då resultatet blir att man både ser och känner sig friskare och fräschare efter att man varit på SPA. Att passa på att hämta kraft och att komma i bättre balans när man är iväg på konferens eller weekendresa i Hjo är det perfekta tillfället för lite påfyllning av batterierna som vi så väl behöver när vi är tillbaka i vardagen.

Ett populärt ställe att göra sina behandlingar på i Hjo är på Spa for Hjo där man har både kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar för sina kunder. Även Hjo Flytbastu är ett populärt ställe att ladda upp batterierna på och denna kan man boka för sitt företag så att man har den för sig själva.

Konferensbokning Hjo

Att göra konferensbokning i Hjo är lätt och smidigt och man kan göra det antingen via konferensanläggningarnas egna hemsidor eller så kan man göra det via ett bokningsbolag.

Då Hjo har så mycket att erbjuda både vad gäller utflykter, vandringsleder, SPA och mycket annat så kan det vara en god idé att göra som så att man bokar in sig på ett hotell för övernattning och sedan bokar konferenslokaler på andra ställen, äter på lite olika plaster plus bokar in sig på SPA och annat härligt på ytterligare andra platser. Då det inte är en särskilt stor stad så är det lätt att ta sig från en plats till en annan och på detta sätt så får man ut mer av sin vistelse än om man bokar in allting som ska ske inom samma fyra väggar.

Konferensanläggningar Hjo

I Hjo kan man utan tvekan hitta konferensanläggningar att älska och att återkomma till! Inte bara har staden med omnejd massor av vackra omgivningar med spännande utflykter att erbjuda, konferensanläggningarna i Hjo är även de av mycket god standard och man blir inte besviken efter ett besök på någon av de konferensanläggningar som erbjuds i Hjo.

Läs mer om charmiga Hotell Bellevue!